14.5 C
Bistrița
vineri, mai 24, 2024

WONDERLAND: Directorii de la Finanțe și CAS, campanie fără perdea pentru candidații PNL!

Lupta electorală s-a extins și în instituțiile deconcentrate, acolo unde directorii, numiți politic, fac tot posibilul să întoarcă serviciul partidului mult iubit. Pozele de profil sunt însoțite de rame în care stau la loc vizibil cuvintele magice: „Susțin…primar Bistrița” sau „Susțin… Președinte Consiliul Județean”.

În funcțiile publice de la conducerea deconcentratelor sunt, declarativ, impuse persoane care se află în slujba cetățenilor, nu a partidelor.

Se pare că Dorina Sanda Cicioc și Doina Sigmirean nu au înțeles acest lucru și se află în slujba partidului pentru a mulțumi pentru funcțiile oferite.

Mai mult, orice acțiune electorală a candidaților este reliefată slugarnic în postări ce se vor convingătoare.

Este total imoral și pot să spun că foarte interpretabil din punct de vedere legal cum șefa numită de Ioan Turc la conducerea Administrației Financiare Bistrița-Năsăud intră în lupta politică și susține un candidat și un partid politic la alegerile locale. Ce să înțelegem doamnă director Dorina Cicioc, că este o sugestie sau un mod de intimidare a tuturor agenților economici pe care potrivit funcției publice pe care o dețineți îi verificați…?!”, ne reamintește Alexandru Bria, referindu-se la directorii înregimentați politic, precum șefa ANAF. 

Reamintim tuturor că facebook este spațiu public, virtual bineînțeles, dar public…!

Iar asemenea postări nu au darul de a crea o emulație electorală, ci una jenantă din ciclul „Mulțumim din inimă partidului”

Ceea ce ne duce cu gândul la un alt amănunt – nesemnificativ, desigur: Ioan Turc este cumătrul directorului de la Finanțe, iar fina lor este Doina Sigmirean Pop de la CAS Bistrița… 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!