7.4 C
Bistrița
sâmbătă, octombrie 16, 2021

WONDERLAND: Directorii de la Finanțe și CAS, campanie fără perdea pentru candidații PNL!

Lupta electorală s-a extins și în instituțiile deconcentrate, acolo unde directorii, numiți politic, fac tot posibilul să întoarcă serviciul partidului mult iubit. Pozele de profil sunt însoțite de rame în care stau la loc vizibil cuvintele magice: „Susțin…primar Bistrița” sau „Susțin… Președinte Consiliul Județean”.

În funcțiile publice de la conducerea deconcentratelor sunt, declarativ, impuse persoane care se află în slujba cetățenilor, nu a partidelor.

Se pare că Dorina Sanda Cicioc și Doina Sigmirean nu au înțeles acest lucru și se află în slujba partidului pentru a mulțumi pentru funcțiile oferite.

Mai mult, orice acțiune electorală a candidaților este reliefată slugarnic în postări ce se vor convingătoare.

Este total imoral și pot să spun că foarte interpretabil din punct de vedere legal cum șefa numită de Ioan Turc la conducerea Administrației Financiare Bistrița-Năsăud intră în lupta politică și susține un candidat și un partid politic la alegerile locale. Ce să înțelegem doamnă director Dorina Cicioc, că este o sugestie sau un mod de intimidare a tuturor agenților economici pe care potrivit funcției publice pe care o dețineți îi verificați…?!”, ne reamintește Alexandru Bria, referindu-se la directorii înregimentați politic, precum șefa ANAF. 

Reamintim tuturor că facebook este spațiu public, virtual bineînțeles, dar public…!

Iar asemenea postări nu au darul de a crea o emulație electorală, ci una jenantă din ciclul „Mulțumim din inimă partidului”

Ceea ce ne duce cu gândul la un alt amănunt – nesemnificativ, desigur: Ioan Turc este cumătrul directorului de la Finanțe, iar fina lor este Doina Sigmirean Pop de la CAS Bistrița… 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se caută tehnician maseur și kinoterapeut! NOI locuri de muncă, disponibile la Subway Viișoara, Transmixt, Electroplast, IMP România sau RDS

Salon CLAUDIA angajează tehnician maseur și kinoterapeut (ă). Restaurantul Subway Viișoara din incinta Petrom angajează preparatori sandwich-uri, iar Leoni are disponibile sute de locuri de muncă. RCS & RDS caută agent vânzări. Oferta completă, mai jos: 

Jachete bărbătești – care este perfectă pentru vremea rece?

Vremea rece aduce cu sine nevoia de a ne schimba garderoba. Pentru sezonul rece, în orice...

Ianiki After school e ALTCEVA: Cursuri în limba Germană! Și-ți iau copilul de la școală și-ți vine acasă cu tema făcută și fericit!

Un ALTFEL de after school și-a deschis azi porțile, în Bistrița. Cei de la IANIKI îți...