11.6 C
Bistrița
duminică, aprilie 28, 2024

Ministrul Bode trimite corpul de control în cazul femeii bătute-n stradă, în Telciu!

O femeie a fost bătută crunt, în plină stradă, de soțul ei cu care se află în divorț. Victima a explicat că le-a spus în nenumărate rânduri polițiștilor că acesta o amenință cu moartea, dar nu s-au luat măsuri. Ministrul Bode a decis să trimită corpul de control să investigheze.

Caz revoltător acum o săptămână, în Telciu. Florentina a fost lovită CRUNT de soțul ei, în plină stradă.

Aceasta a rămas lată jos, iar bărbatul a ajuns, într-un final, în arest preventiv.

Cei doi s-au întâlnit la sediul poliției pentru a semna niște acte, iar Cătălin a luat-o la pumni și picioare, la o mică distanță de sediul poliției. Toată scena a fost surprinsă de camerele de supravehere din zonă. Din fericire, cei doi copilași ai lor erau în mașină, cu nașa Florentinei, și nu au văzut aceste scene oribile.

VIDEO – REVOLTĂTOR: Femeie zdrobită în bătaie de soț, pe stradă

Culmea, polițiștii din zonă știau de amenințările cu moartea ale bărbatului. Femeia chiar și-a luat copiii și s-a mutat, deși divorțul nu era încă finalizat. Acesta lovit-o în continuare, așa că amenințările cu moartea nu erau „o noutate”. Cu toate acestea, nu s-a luat NICIO măsură.

VIDEO: Teroarea prin care a trecut tânăra bătută în stradă la Telciu. Poliția din comună știa de situație, dar ridica din umeri

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat că va trimite la Bistrița corpul de control. Chiar a comparat situația cu cea de la Onești.

„La Bistrița se întâmplă, la trei săptămâni după Onești, o situație în care doamna respectivă depusese petiții către poliție, în care explica foarte clar că este amenințată, arată foarte clar ce i se întâmplă, și poliția nu a luat, din păcate, NICIO măsură. La Bistrița am hotărât să trimit corpul de control al ministrului. Este inadmisibil când tu spui foarte clar: ANALIZĂ PE TOATE PETIȚIILE în ultimii doi ani, și se întâmplă exact ce s-a întâmplat, din  nefericire, la Onești. Și anume, au tratat acele petiții exact cum le-au tratat, și efectele le-am văzut!”, a declarat Lucian Bode în cadrul unei ședințe la sediul PNL.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.