15.2 C
Bistrița
joi, mai 13, 2021

Ministrul Bode trimite corpul de control în cazul femeii bătute-n stradă, în Telciu!

O femeie a fost bătută crunt, în plină stradă, de soțul ei cu care se află în divorț. Victima a explicat că le-a spus în nenumărate rânduri polițiștilor că acesta o amenință cu moartea, dar nu s-au luat măsuri. Ministrul Bode a decis să trimită corpul de control să investigheze.

Caz revoltător acum o săptămână, în Telciu. Florentina a fost lovită CRUNT de soțul ei, în plină stradă.

Aceasta a rămas lată jos, iar bărbatul a ajuns, într-un final, în arest preventiv.

Cei doi s-au întâlnit la sediul poliției pentru a semna niște acte, iar Cătălin a luat-o la pumni și picioare, la o mică distanță de sediul poliției. Toată scena a fost surprinsă de camerele de supravehere din zonă. Din fericire, cei doi copilași ai lor erau în mașină, cu nașa Florentinei, și nu au văzut aceste scene oribile.

VIDEO – REVOLTĂTOR: Femeie zdrobită în bătaie de soț, pe stradă

Culmea, polițiștii din zonă știau de amenințările cu moartea ale bărbatului. Femeia chiar și-a luat copiii și s-a mutat, deși divorțul nu era încă finalizat. Acesta lovit-o în continuare, așa că amenințările cu moartea nu erau „o noutate”. Cu toate acestea, nu s-a luat NICIO măsură.

VIDEO: Teroarea prin care a trecut tânăra bătută în stradă la Telciu. Poliția din comună știa de situație, dar ridica din umeri

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat că va trimite la Bistrița corpul de control. Chiar a comparat situația cu cea de la Onești.

„La Bistrița se întâmplă, la trei săptămâni după Onești, o situație în care doamna respectivă depusese petiții către poliție, în care explica foarte clar că este amenințată, arată foarte clar ce i se întâmplă, și poliția nu a luat, din păcate, NICIO măsură. La Bistrița am hotărât să trimit corpul de control al ministrului. Este inadmisibil când tu spui foarte clar: ANALIZĂ PE TOATE PETIȚIILE în ultimii doi ani, și se întâmplă exact ce s-a întâmplat, din  nefericire, la Onești. Și anume, au tratat acele petiții exact cum le-au tratat, și efectele le-am văzut!”, a declarat Lucian Bode în cadrul unei ședințe la sediul PNL.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...