18.2 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

FOTO: SUPER echipament la spital! Operații în premieră!

Vești bune vin de la Spitalul Județean de Urgență în această dimineață. Datorită unui nou echipament ajuns în dotare, la Bistrița se fac operații în premieră.

Bistrița se poate mândri cu operații în premieră făcute la Spitalul Județean de Urgență.

Un nou echipament a ajuns în dotarea unității medicale. Acesta este folosit pentru monitorizarea nervilor faciali în timpul unor operații chirurgicale.

Odată cu sosirea acestui echipament se pot face și operații în premieră, la Bistrița. Veștile bune au fost făcute publice de managerul spitalului.

Un nou echipament a intrat în dotarea Blocului operator centralizat al Spitalului Județean de Urgență.

Aparatul este destinat monitorizării intraoperatorii a nervului facial în timpul operațiilor de ureche și a intervențiilor pe glanda parotidă, ,a nervului recurent în cursul operațiilor pe glanda tiroidă, precum și a nervilor periferici în cursul intervențiilor pe membrul inferior. Scopul monitorizării este acela de a evita lezarea nervilor în cadrul intervențiilor chirurgicale dificile.

Primele intervenții chirurgicale au fost realizate cu succes de echipa medicală coordonată de dr. Adrian DEMIAN – medic primar ORL, din care au mai făcut parte dr. Gheorghe ROȘCA – medic primar ORL și dr. Ajtony BALINT – medic specialist ORL.
FELICITĂRI!!! Mergem înainte!”, a scris Gabriel Lazany pe pagina sa de Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.