16.2 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

CRAMA JELNA angajează trei bucătari pentru restaurant și pensiune

Dacă ești pasionat de bucătărie și totodată îți dorești un loc stabil, în care să te poți
dezvolt
a este momentul să-ți îndrepți atenția spre Crama Jelna! Își măresc echipa și sunt gata să-ți ofere recompensă pe măsură.

Restaurantul Crama Jelna își mărește echipa! Dacă poți să ajuți la desăvârșirea idealului culinar între preparate locale și vin – acum ți se oferă o șansă. O echipă faină și o recompensă pe măsură!

Căutăm trei colegi noi pentru postul de bucătar. Pentru detalii, nu ezita să ne contactezi! Sună-ne sau trimite-ne CV-ul tău la Ovidiu Moldovan – 0740.98.60.56,  [email protected]”, au transmis cei care se ocupă de cramă. 


Crama Jelna, este locul feeric al județului nostru situat în piemontul Munților limani, la limita între satul Jelna și Satu Nou.

Aici se făurește unul dintre cele mai apreciate vinuri din lume, clasat, anul trecut în Top 18 în lume, cu Premiul Vinofeed:

CRAMA JELNA se impune la nivel internațional! A câștigat cu Sauvignon Blanc 2020 unicul și Marele Premiu Vinofed

Pe lângă cramă și podgorie, aici există și un restaurant cochet. Acesta este focusat pe bucătărie locală și pe preparate faine cu mult gust.

Tot aici găsiți și o pensiune de 4 margarete cu 8 camere.

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: