21.3 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

Bicicletele electrice din Beclean se pot folosi doar de anul viitor!

Becleanul are o rețea de piste de biciclete de 17 km. Administrația locală a promis și biciclete electrice care se pot închiria. Deși acestea au sosit, vor putea fi folosite doar din primăvara lui 2023.

Conducera orașului Beclean a realizat, prin mai multe proiecte de mobilitate urbană, o rețea de 17 km de piste de biciclete.

Pentru a-i încuraja pe beclenari să facă mișcare, s-au achiziționat și biciclete electrice, primele 100 sosind în luna iunie. Proiectul prevede posibilitatea de închiriere a acestora cu plata prin card, la finalul ”cursei”.

Deși ajunse de câteva luni, biciclete vor putea fi folosite doar din primăvara lui 2023.

Atât pentru proiectul cu bicicletele cât și pentru altele de mobilitate urbană am cerut o amânare a finalizării lor. Le vom finaliza doar în primăvara anului viitor.

Dacă la proiectul cu atubuzele electrice am mai putut improviza, sau oamenii pot călători cu ele indiferent de vreme, cu bicicletele e altfel.

Așa că am cerut posibilitatea de amânare a finalizării acestora. Deși avem deja tot ce e nevoie: încărcătoare, biciclete, toate piesele, nu reușim să realizăm stații de adocare și cele de încărcare aferente. A și plouat o lună de zile, urmează și sezonul rece. Așa că doar din primăvara anului viitor vor putea fi folosite. 

Avem toate cele necesare și când ne va permite vremea vom pregăti stațiile, le vom lega la curent, la contoare, etc. ” a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan.

Mai multe despre proiectele pistelor de biciclete și a bicicletelor electrice, aici:

Beclenarii pot face mișcare pe două roți, cu biciclete electrice. Au la dispoziție 17 km de piste de biciclete

Beclenarii, invitați la mișcare: Au sosit primele 100 de biciclete, alternativă la transportul rutier!

Beclenarii, invitați la mișcare: Au sosit primele 100 de biciclete, alternativă la transportul rutier!

LECȚIA pistelor de biciclete de la Beclean. De ce nu aglomerează străzile și ajung inclusiv prin pădure

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: