19.7 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

VIDEO ȘOCANT: Patru minori se distrează noaptea trăgând din prenadez

S-a întâmplat acum câteva zile, în parcarea de la Dedeman. Patru minori, din Arcalia, se distrau pe timp de noapte, trăgând din prenadez. Mai mult, martorul spune că aceștia și conduceau un moped prin parcarea magazinului…

Orașul Bistrița e plin de oameni ai străzii care își crează senzații euforice folosind prenadez.

Mamele, în special, sunt cele care se tem cel mai mult de aceștia, de multe ori găsindu-i în spațiile de joacă ale copiilor.

Comercializarea de prenadez nu e interzisă prin lege, așa că poliția nu are ce face în aceste cazuri. Cel mult să îi ducă la secție și să le dea o amendă. Dar asta nu-i oprește să folosească prenadez.

Dacă în cazul majorilor sau adulților nu se poate face nimic, bistrițenii se întreabă dacă măcar, în cazul minorilor, nu poate interveni Protecția Copilului.

Mai jos, în video-ul trimis de un cititor Bistrițeanul.ro, se vede cum patru copii, din Arcalia, trag aburi din pungile cu prenadez. Totul se întâmplă noaptea, undeva în jurul orei 23:00, în parcarea din Dedeman. Mai mult, cel care a filmat a spus că minorii și conduceau un moped prin parcare:

[arve url=”https://youtu.be/6xtM9kEZkHE” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: