22.1 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

Un consilier județean are o colecție impresionantă de tablouri, monede și bijuterii. Cât valorează obiectele adunate în ultimii 40 de ani

Un consilier județean, de meserie medic stomatolog, a reușit să adune o colecție impresionantă de tablouri, monede și bijuterii. Obiectele au fost adunate în ultimii mai bine de 40 de ani, colecția fiind îmbogățită aproape anual.

Consilierul județean Gabriel Dan Birișiu, de profesie medic stomatolog a reușit să adune o adevărată avere în ultimii 42 de ani. Potrivit declarației sale de avere, aceasta a luat forma bijuteriilor, ceasurilor și monedelor.

Astfel, din 1977, stomatologul din Rodna a adunat obiecte prețioase în valoare de 260.000 de lei. La început de mandat, acesta deținea tablouri, ceasuri și monede în valoare de 240.000 de lei, îmbogățind, astfel, colecția cu 20.000 de lei, adică în jur de 4.500 de euro.

La început de mandat, medicul stomatolog avea în conturi 50.000 de euro, bani care, până în 2019 par să se fi evaporat.

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: