7.3 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

VIDEO: Provocarea sticlei, varianta ISU Bistriţa! Cum să transformi un mesaj plictisitor, într-unul haios

O nouă provocare face „ravagii” şi generează hohote de râs în mediul on-line: totul a pornit de la Inspectoratele din Ministerul Afacerilor Interne care au luat în serios #Bottlecap Challenge şi au reuşit să transmită cu mult umor un mesaj educativ – altfel ignorat de populaţie…

Poliţia Română a fost prima care a lansat provocarea: „Oriunde vă poartă drumurile pentru a vă bucura de vară, alegeţi să ajungeţi în siguranţă. Alegeţi sticla potrivită, #Faraalcoollavolan!”, arată Poliţia Română într-o postare pe Facebook.

Noi o deschidem pe prima”, spune un agent de poliţie înainte de a deschide o sticlă de apă cu o lovitură de picior.  „Dăm provocarea mai departe către IGSU – Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă”, continuă poliţiştii în postare.

Poliţiştii au dat „beleaua” mai departe – jandarmilor, care, la rândul lor, i-au provocat pe pompieri.

În numai câteva ore, pompierii au răspuns afirmativ. Într-o filmare cu încetinitorul un subofiţer bucureştean echipat de intervenţie a deschis o sticlă de apă cu drujba.

Autorul clipului realizat de pompieri este din Bistriţa…

Cel care a filmat videoclipul IGSU la Bucureşti (video care poate fi admirat AICI) este Ionuţ Gavrilescu, un bistriţean pasionat de video.

Nici pompierii bistriţeni nu s-au lăsat mai prejos şi au cerut ajutorul lui Ionuţ Gavrilescu, care şi-a rupt din timpul liber pentru a-şi ajuta colegii să răspundă aşa cum se cuvine provocării: „Nu puteam lipsi din #Bottlecapchallenge…! Cel mai important «aliat» al pompierilor militari la incendii este… evident… #APA. Aceasta trebuie să fie aliatul tuturor, mai ales în perioada caniculară, când avem nevoie de #hidratare continuă!”, au punctat pompierii bistriţeni.

Bistriţenii de la ISU Bistriţa-Năsăud au postat şi ei o secvenţă video edificatoare, fără să uite să arunce provocarea mai departe, colegilor de la ISU ARAD și ISU București-Ilfov:

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fisubistrita%2Fvideos%2F2432783760276078%2F&show_text=0&width=560″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: