21.1 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

Un minor a băgat cuțitul într-un bărbat ce-i putea fi tată! Ambii lucrau la o stână!

Un băiat este în arest la domiciliu, fiind cercetat pentru tentativă de omor. Deși minor, acesta a băgat cuțitul într-un bărbat ce-i putea fi tată. Totul s-a întâmplat la o stână:

Caz șocant în Valea Mare!

Un băiat de 16 ani și un bărbat de 50 de ani lucrau împreună la o stână.

S-ar părea că vineri, 13 septembrie, puțin înainte de miezul nopții, cei doi ”colegi” au consumat băuturi alcoolice. Apoi s-a lăsat cu scandal, ca pe urmă, minorul să scoată un cuțit și să-l înjunghie pe bărbat.

Polițiștii l-au reținut pe băiat pentru 24 de ore. Apoi, instanța de judecată a decis ca acesta să fie arestat la domiciliu, fiind cercetat pentru tentativă de omor.

La data de 15 septembrie a.c., un tânăr de 16 ani, din Arșița, cercetat pentru comiterea unei tentative la infracțiunea de omor, a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bistrița-Năsăud, care a dispus luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu pentru 30 de zile. Inițial, la data de 13 septembrie a.c., în jurul orei 23.50, la nivelul Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi a fost sesizată comiterea unei agresiuni, comisă la o stână organizată în Valea Mare. La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul consumului de alcool, între doi ciobani de 50 de ani, respectiv 16 ani, ambii din comuna Măgura Ilvei a izbucnit un scandal, iar minorul l-ar fi înjunghiat pe bărbatul de 50 de ani, cu un cuțit în zona abdomenului. Bărbatul de 50 de ani a fost transportat la spital, iar tânărul de 16 ani a fost condus la sediul Poliției în vederea lămuririi stării de fapt. La data de 14 septembrie a.c., ca urmare a concluziilor medicale, a fost declinată competenţa în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă de omor, iar tânărul bănuit de comiterea faptei a fost reținut pentru 24 de ore” explică reprezentanții IPJ BN.

 

 

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: