12.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

Ancuța Cîrcu a donat arestului, unde-a fost încarcerată, lenjerie de pat, televizoare, mopuri și dezinfectanți

După ce a petrecut 19 zile în arestul Inspectoratului de Poliție Județean, vloggerița Acuța Cîrcu a promis că va dona lenjerie de pat, detergenți și dezinfectanți. După un an, influencerul s-a ținut de promisiune și a donat mai multe produse pentru cei arestați la IPJ BN.

Anul trecut în primăvară, Ancuța Cîrcu promitea că va dona lenjerie de pat, detergenți și dezinfectanți Arestului Inspectoratului de Poliție Județean. Asta după ce a petrecut chiar ea 19 zile în spatele gratiilor, fiind arestată preventiv, într-un dosar de proxenetism.

La acea dată, vloggerița spunea că a fost nemulțumită de lipsa curățeniei și a lenjeriei de pat veche din celule. La un an de la promisiune, Ancuța Cîrcu a reușit să doneze mai multe bunuri Arestului Inspectoratului de Poliție Județean. Printre bunurile donate se numără și 3 televizoare.

„O fac cu bucurie, pentru că e foarte mare mizerie. Am donat pentru jumătate din locuri. Capacitatea maximă e de 40 de persoane. Am cumpărat 3 televizoare nou-nouțe cu diagonala de 80. Tot nou-nouț. Am donat din toată inima. Toate sunt din bumbac, cum am și acasă și cum mi-ar plăcea și mie să primesc”, a declarat Ancuța Cîrcu, pentru Bistrițeanul.ro

Influencerul a donat pe lângă cele 3 televizoare și 15 saltele pentru pat, 20 de perne, 20 de fețe pentru plapumă, 15 plapume, 20 de prosoape, 20 de fețe de pernă, 4 găleți cu mop, 20 de cearșafuri pentru pat. De asemenea, a mai donat detergent pentru haine și balsam, dar și 10 sticle cu dezinfectant.

Mai puteți citi pe acest subiect:

Ancuța Cârcu vrea să doneze lenjerie de pat și detergenți Arestului de la poliția bistrițeană

Ancuța Cîrcu nu s-a ținut de promisiune! Lenjeria de pat promisă Arestului de la IPJ se lasă așteptată

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?