28.5 C
Bistrița
duminică, iulie 25, 2021

Angajații Serviciului de Ambulanță, testați pentru COVID-19! AFLĂ primele rezultatele oficiale:

Săptămâna trecută, asistenta șefă a Serviciului de Ambulanță era internată la Năsăud, cu rezultat pozitiv la COVID-19. În weekend a început testarea angajaților SAJ BN. AFLĂ rezultatele:

La finele săptămânii trecute, Bistrițeanul.ro vă făcea cunoscut faptul că asistenta șefă a Serviciului Județean de Ambulanță a fost depistată pozitiv cu COVID-19.

Aceasta a fost internată la Năsăud, fiind un caz ușor. Conform protocolului, în secunda doi, contacții direcți trebuiau izolați și testați. Acest lucru nu s-a întâmplat, motivația managerului fiind aceea că testele se fac contra cost. Mai mult, ar fi existat riscul ca toți angajații să intre în izolare, în urma unor depistări în lanț.

Mai multe pe acest subiect, aici:

GRAV: Presați de conducere și de frica internării, angajații Ambulanței Bistrița refuză testarea pentru COVID-19 după ce o colegă a fost diagnosticată. Soțul asistentei e în stare gravă, la spital

În weekend, angajații SAJ BN au fost testați. Au sosit și primele rezultate, confirmând informațile obținute din sursele Bistrițeanul.ro:

„În urma confirmării prezenței Coronavirusului la un angajat al Serviciului de Ambulanță Județean, în seara zilei de 03.05 au fost recoltate probe de la 33 de salariați, din două ture operative și o parte din ne-operativi. Aceste probe au fost duse la laboratorul de testare în dimineața zilei de 04.05. Dintre acestea, 2 sunt pozitive, iar restul, 31 negative. Ieri, au mai fost recoltate probe de la 34 alte persoane din cadrul Serviciului de Ambulanță, probe ce au intrat în lucru astăzi, 05.05.”, au transmis reprezentanții Prefecturii Bistrița.

Vă reamintim că soțul asistentei șefe a decedat în această dimineață.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Super cool, vara asta, la IANA Optic: Ai câte perechi de ochelari vrei, într-una singură!

Ai nevoie de ochelari de vedere, dar ai vrea și ochelari de soare cu dioptrii și...

Poate CBD ajuta persoanele în vârstă cu Alzheimer și demență?

CBD, sau cannabidiol, a fost sugerat ca tratament pentru a-i ajuta pe vârstnicii cu demență să...

CĂSUȚA EMA – super petreceri pentru copii, inclusiv la piscină

CĂSUȚA EMA este locul ideal unde poți să organizezi petrecerea celui mic, vara asta. Și ca...