1.1 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 26, 2022

Angajații Serviciului de Ambulanță, testați pentru COVID-19! AFLĂ primele rezultatele oficiale:

Săptămâna trecută, asistenta șefă a Serviciului de Ambulanță era internată la Năsăud, cu rezultat pozitiv la COVID-19. În weekend a început testarea angajaților SAJ BN. AFLĂ rezultatele:

La finele săptămânii trecute, Bistrițeanul.ro vă făcea cunoscut faptul că asistenta șefă a Serviciului Județean de Ambulanță a fost depistată pozitiv cu COVID-19.

Aceasta a fost internată la Năsăud, fiind un caz ușor. Conform protocolului, în secunda doi, contacții direcți trebuiau izolați și testați. Acest lucru nu s-a întâmplat, motivația managerului fiind aceea că testele se fac contra cost. Mai mult, ar fi existat riscul ca toți angajații să intre în izolare, în urma unor depistări în lanț.

Mai multe pe acest subiect, aici:

GRAV: Presați de conducere și de frica internării, angajații Ambulanței Bistrița refuză testarea pentru COVID-19 după ce o colegă a fost diagnosticată. Soțul asistentei e în stare gravă, la spital

În weekend, angajații SAJ BN au fost testați. Au sosit și primele rezultate, confirmând informațile obținute din sursele Bistrițeanul.ro:

„În urma confirmării prezenței Coronavirusului la un angajat al Serviciului de Ambulanță Județean, în seara zilei de 03.05 au fost recoltate probe de la 33 de salariați, din două ture operative și o parte din ne-operativi. Aceste probe au fost duse la laboratorul de testare în dimineața zilei de 04.05. Dintre acestea, 2 sunt pozitive, iar restul, 31 negative. Ieri, au mai fost recoltate probe de la 34 alte persoane din cadrul Serviciului de Ambulanță, probe ce au intrat în lucru astăzi, 05.05.”, au transmis reprezentanții Prefecturii Bistrița.

Vă reamintim că soțul asistentei șefe a decedat în această dimineață.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...

S-au specializat afară în curățenie, inclusiv după incendii, iar acum le arată bistrițenilor ce au învățat! EASY SOLUTION – servicii profesionale de curățenie pentru...

Povestea EASY SOLUTION, cea mai nouă firmă de curățenie care își oferă serviciile complete bistrițenilor, este...

S-a deschis SOF GSM, magazin de accesorii pentru telefoane, pe strada Andrei Mureșanu din Bistrița

Un nou magazin de accesorii pentru telefoane s-a deschis în Bistrița, pe strada Andrei Mureșanu, chiar...