23.9 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

Angajații Serviciului de Ambulanță, testați pentru COVID-19! AFLĂ primele rezultatele oficiale:

Săptămâna trecută, asistenta șefă a Serviciului de Ambulanță era internată la Năsăud, cu rezultat pozitiv la COVID-19. În weekend a început testarea angajaților SAJ BN. AFLĂ rezultatele:

La finele săptămânii trecute, Bistrițeanul.ro vă făcea cunoscut faptul că asistenta șefă a Serviciului Județean de Ambulanță a fost depistată pozitiv cu COVID-19.

Aceasta a fost internată la Năsăud, fiind un caz ușor. Conform protocolului, în secunda doi, contacții direcți trebuiau izolați și testați. Acest lucru nu s-a întâmplat, motivația managerului fiind aceea că testele se fac contra cost. Mai mult, ar fi existat riscul ca toți angajații să intre în izolare, în urma unor depistări în lanț.

Mai multe pe acest subiect, aici:

GRAV: Presați de conducere și de frica internării, angajații Ambulanței Bistrița refuză testarea pentru COVID-19 după ce o colegă a fost diagnosticată. Soțul asistentei e în stare gravă, la spital

În weekend, angajații SAJ BN au fost testați. Au sosit și primele rezultate, confirmând informațile obținute din sursele Bistrițeanul.ro:

„În urma confirmării prezenței Coronavirusului la un angajat al Serviciului de Ambulanță Județean, în seara zilei de 03.05 au fost recoltate probe de la 33 de salariați, din două ture operative și o parte din ne-operativi. Aceste probe au fost duse la laboratorul de testare în dimineața zilei de 04.05. Dintre acestea, 2 sunt pozitive, iar restul, 31 negative. Ieri, au mai fost recoltate probe de la 34 alte persoane din cadrul Serviciului de Ambulanță, probe ce au intrat în lucru astăzi, 05.05.”, au transmis reprezentanții Prefecturii Bistrița.

Vă reamintim că soțul asistentei șefe a decedat în această dimineață.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.