1.2 C
Bistrița
vineri, decembrie 8, 2023

Angajații Serviciului de Ambulanță, testați pentru COVID-19! AFLĂ primele rezultatele oficiale:

Săptămâna trecută, asistenta șefă a Serviciului de Ambulanță era internată la Năsăud, cu rezultat pozitiv la COVID-19. În weekend a început testarea angajaților SAJ BN. AFLĂ rezultatele:

La finele săptămânii trecute, Bistrițeanul.ro vă făcea cunoscut faptul că asistenta șefă a Serviciului Județean de Ambulanță a fost depistată pozitiv cu COVID-19.

Aceasta a fost internată la Năsăud, fiind un caz ușor. Conform protocolului, în secunda doi, contacții direcți trebuiau izolați și testați. Acest lucru nu s-a întâmplat, motivația managerului fiind aceea că testele se fac contra cost. Mai mult, ar fi existat riscul ca toți angajații să intre în izolare, în urma unor depistări în lanț.

Mai multe pe acest subiect, aici:

GRAV: Presați de conducere și de frica internării, angajații Ambulanței Bistrița refuză testarea pentru COVID-19 după ce o colegă a fost diagnosticată. Soțul asistentei e în stare gravă, la spital

În weekend, angajații SAJ BN au fost testați. Au sosit și primele rezultate, confirmând informațile obținute din sursele Bistrițeanul.ro:

„În urma confirmării prezenței Coronavirusului la un angajat al Serviciului de Ambulanță Județean, în seara zilei de 03.05 au fost recoltate probe de la 33 de salariați, din două ture operative și o parte din ne-operativi. Aceste probe au fost duse la laboratorul de testare în dimineața zilei de 04.05. Dintre acestea, 2 sunt pozitive, iar restul, 31 negative. Ieri, au mai fost recoltate probe de la 34 alte persoane din cadrul Serviciului de Ambulanță, probe ce au intrat în lucru astăzi, 05.05.”, au transmis reprezentanții Prefecturii Bistrița.

Vă reamintim că soțul asistentei șefe a decedat în această dimineață.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...