AQUABIS: Se impune prelungirea intervalului de sistare a apei pe Dealul Jelnei cu încă o zi

0
685

Aquabis a anunțat în această după-amiază că se prelungește cu o zi sistarea apei potabile determinate de lucrările complexe la rezervorul de pe Dealul Jelnei. 

Aquabis a revenit astă-seară asupra comunicatului transmis în 29 noiembrie. Acesta anunța sistarea totală a apei în intervalul 5-6 decembrie 2022. Sunt afectate imobilele situate la cote mai înalte din localitățile Jelna, Monariu, Buduș, Budacu de Jos, Simionești, Satu Nou, Petriș, Orheiu Bistriței. Totodată, sunt afectate și imobilele de pe străzile Valea Jelnei, Câmpului, Dâmbului, Taberei, Codrului, Pajiștei și Fotbaliștilor.

Amploarea și complexitatea lucrărilor care au loc în aceste zile la rezervorul situat în Dealul Jelnei, dar si procedurile aferente de igienizare / reumplere a acestuia, impun prelungirea intervalului de sistare cu încă o zi.

Prin urmare, apa rămâne sistată pentru imobilele situate la cote mai înalte din zonele specificate și mâine, 7 decembrie 2022.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat în aceste zile și ne arătăm totala deschidere în gestionarea situațiilor expuse de abonații noștri.

Vă stăm la dispoziție la numerele de telefon 0263 214.014 sau  0372.742.478”, a transmis conducerea Aquabis SA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.