26.7 C
Bistrița
luni, iunie 27, 2022

BISTRIȚA: Zeci de polițiști și jandarmi au verificat un cartier întreg, din ușă în ușă, după un apel cu un strigăt de ajutor la 112

Mobilizare de forțe, ieri după-masă, în Bistrița. Autoritățile au fost puse pe jar după ce o persoană a sunat la 112 și solicita ajutor. După apel, telefonul de pe care s-a sunat a fost închis. Zeci de polițiști și jandarmi au bătut din ușă-n ușa și au numărat copiii din casele bistrițenilor.

Un apel la numărul unic de urgență 112, a pus pe jar autoritățile bistrițene, ieri, în jurul orei 16:00.

O persoană solicita salvatorilor ajutor cât mai repede cu putință. După ce a sunat la 112, telefonul de pe care a fost efectuat apelul, a fost închis.

Autoritățile au reușit să identifice prin GPS locația de unde s-a sunat la numărul unic de urgență, fiind vorba de zona Lama.

Zeci de polițiști care au solicitat sprijinul jandarmilor s-au deplasat de urgență spre zona identificată și au bătut la fiecare ușă pentru a se asigura că toți bistrițenii care locuiesc în acea zonă sunt în siguranță. Ulterior, căutările au fost extinse și pe alte străzi din apropierea celei identificate prin GPS.

În mediul online, cei care locuiesc pe strada Locotenent Călin s-au întrebat ce se întâmplă și de ce le bat jandarmii la ușă, și mai ales de ce sunt numărate toate persoanele din casă, iar zvonurile au început să circule repede.

„Ne-am trezit cu ei (jandarmii – n.r.) la ușă aseară și m-au întrebat câți copii am în casă, câți ani au și câți copii stau în bloc. Din câte am înțeles, s-a pierdut un copil prin zona asta”, scrie o mămică pe Facebook.

Bistrițenii a căror apartamente au fost verificate spun că jandarmii căutau un copil de 4 ani care a dispărut de acasă. Alții știau că este căutat un copil de 10 ani.

Reprezentanții Poliției infirmă acest lucru și spun că prin apelul la 112 nu a fost anunțată nici o dispariție, ci era cerut ajutor.

Până la această oră polițiștii nu au reușit să îl identifice pe cel care a pus pe jar autoritățile, iar verificările continuă.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FILEXPO oferă spații de expoziție de închiriat în curtea interioară! Au și spații generoase interioare pentru închiriat

Firmele care vor să-și facă produsele mai vizibile și să aibă parte totodată de un spațiu...

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...