4.4 C
Bistrița
marți, februarie 20, 2024

Îți place să salvezi vieți?? Devino voluntar la Serviciul de Ambulanță!

Nu e timp de pierdut, nu e o joacă, nu e ușor, dar e cea mai mare satisfacție atunci când redai pe cel drag familiei! Dacă-ți place să salvezi vieți și să aduci speranță, devino voluntar la Ambulanță!

Adrenalină, transpirație, presiune, luptă contra cronometru! Uneori durere, dar de cele mai multe ori, lacrimi de fericire! Așa se descrie viața atunci când ești salvator!

Dacă îți place să salvezi vieți, dacă dorești să aduci zâmbete atunci când redai pe cel drag familiei, devino voluntar la Ambulanță!

Serviciul Județeaan de Ambuanță Bistrița-Năsăud anunță o nouă sesiune de recrutare de voluntari.

CE FACI ca și voluntar:

Dacă vrei să te alături celor de la Ambulanță, dar ai doar o vagă informație cu privire la ce ar trebui să faci, iată care îți este „fișa postului”:

RESPONSABILITĂȚI ca și voluntar

Munca de „salvator” nu e o joacă! E vorba de vieți pe care le ai în mâna ta. Iar cu viața unui om nu te poți juca așa cum vrei. Tocmai de aceea, ca și voluntar, ai anumite responsabilități:

BENEFICII

În această meserie, cele mai frumoase răsplătiri sunt ale celor ce-ți mulțumesc că le-ai salvat pe cineva drag. Când vezi că o inimă bate din nou, sau ajuți un copil să vină pe lume.

Dar sunt anumite beneficii pe care le ai, chiar dacă ești doar voluntar. Beneficii care te vor ajuta pe viitor:

 

CE MAI STAI?!? APLICĂ!

Așadar, dacă îți surâde ideea de a te alătura celor de la Ambulanță, pregătește-ți cele necesare și depune-ți dosarul!

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: