21.3 C
Bistrița
joi, septembrie 21, 2023

FOTO: SUPERCOM s-a pus pe treabă! Nu le iese curățenia nici de frica amenzilor vicelui

Speriați de amenzile primite de la municipalitate, Supercom s-a pus, cică, pe treabă. Acum, ori nu se pricep, ori în mod intenționat fac lucru de mântuială. Curățenie să nu se zică că n-a fost făcută pe lângă containere, pubele golite pe jumătate și, un lucru clar, mizerie peste tot. Parcă niciodată Bistrița n-a fost mai murdară…

Ieri dimineață, ajung în mesageria redacției primele fotografii. Ne-am zis, gata, Supercom s-a pus pe treabă, să vezi acum ce curățenie fac în oraș de ne închid gura pe veci. Ia vedeți în galeria de mai jos cât de bine s-a făcut curat. Acu, să mai vină ploaia să ducă ce-a rămas, doar nu e treaba Supercom să facă curățenie, curățenie „lună și bec”.

Ceva mai târziu, pe numărul redacției de WhatsApp (0722480707) găsim următorul mesaj:

„Bună dimineața, uitați cum se ridică deșeurile de pe strada Crinilor Nr. 1,2 pubelele de deșeu reciclabil. De o săptămână și jumătate nu le-a ridicat nimeni, sunt pline, full…”. Și fotografiile care ilustrează mizeria de pe Crinilor, din mijlocul orașului:

Oricât ar vrea bistrițenii să păstreze curățenia și să arunce doar în pubele, cât timp sunt pline ochi și Supercom nu se deranjează să le golească, situația nu poate fi decât cea de mai sus.

Tot ieri, un bistrițean posta indignat pe Facebook câteva fotografii despre cum ridică gunoiul Supercom când îl ridică, însoțite de următorul comentariu: „Nu le golim dacă sunt pe jumătate? În interior nu faceți poze?”

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.