7.5 C
Bistrița
marți, octombrie 4, 2022

FOTO: SUPERCOM s-a pus pe treabă! Nu le iese curățenia nici de frica amenzilor vicelui

Speriați de amenzile primite de la municipalitate, Supercom s-a pus, cică, pe treabă. Acum, ori nu se pricep, ori în mod intenționat fac lucru de mântuială. Curățenie să nu se zică că n-a fost făcută pe lângă containere, pubele golite pe jumătate și, un lucru clar, mizerie peste tot. Parcă niciodată Bistrița n-a fost mai murdară…

Ieri dimineață, ajung în mesageria redacției primele fotografii. Ne-am zis, gata, Supercom s-a pus pe treabă, să vezi acum ce curățenie fac în oraș de ne închid gura pe veci. Ia vedeți în galeria de mai jos cât de bine s-a făcut curat. Acu, să mai vină ploaia să ducă ce-a rămas, doar nu e treaba Supercom să facă curățenie, curățenie „lună și bec”.

Ceva mai târziu, pe numărul redacției de WhatsApp (0722480707) găsim următorul mesaj:

„Bună dimineața, uitați cum se ridică deșeurile de pe strada Crinilor Nr. 1,2 pubelele de deșeu reciclabil. De o săptămână și jumătate nu le-a ridicat nimeni, sunt pline, full…”. Și fotografiile care ilustrează mizeria de pe Crinilor, din mijlocul orașului:

Oricât ar vrea bistrițenii să păstreze curățenia și să arunce doar în pubele, cât timp sunt pline ochi și Supercom nu se deranjează să le golească, situația nu poate fi decât cea de mai sus.

Tot ieri, un bistrițean posta indignat pe Facebook câteva fotografii despre cum ridică gunoiul Supercom când îl ridică, însoțite de următorul comentariu: „Nu le golim dacă sunt pe jumătate? În interior nu faceți poze?”

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

ROMBAT angajează Key Account Manager și IT SAP Analyst. NOI locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT angajează Key Account Manager, operatori producție și IT SAP Analyst. Noi locuri de muncă sunt...

Și ce dacă e toamnă?!? La Casa EMA te bucuri de piscină indiferent de vreme. Familiile au prețuri speciale

Faptul că a venit toamna nu ar trebui să te împiedice să te relaxezi înotând. La...