23.9 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

FOTO: SUPERCOM s-a pus pe treabă! Nu le iese curățenia nici de frica amenzilor vicelui

Speriați de amenzile primite de la municipalitate, Supercom s-a pus, cică, pe treabă. Acum, ori nu se pricep, ori în mod intenționat fac lucru de mântuială. Curățenie să nu se zică că n-a fost făcută pe lângă containere, pubele golite pe jumătate și, un lucru clar, mizerie peste tot. Parcă niciodată Bistrița n-a fost mai murdară…

Ieri dimineață, ajung în mesageria redacției primele fotografii. Ne-am zis, gata, Supercom s-a pus pe treabă, să vezi acum ce curățenie fac în oraș de ne închid gura pe veci. Ia vedeți în galeria de mai jos cât de bine s-a făcut curat. Acu, să mai vină ploaia să ducă ce-a rămas, doar nu e treaba Supercom să facă curățenie, curățenie „lună și bec”.

Ceva mai târziu, pe numărul redacției de WhatsApp (0722480707) găsim următorul mesaj:

„Bună dimineața, uitați cum se ridică deșeurile de pe strada Crinilor Nr. 1,2 pubelele de deșeu reciclabil. De o săptămână și jumătate nu le-a ridicat nimeni, sunt pline, full…”. Și fotografiile care ilustrează mizeria de pe Crinilor, din mijlocul orașului:

Oricât ar vrea bistrițenii să păstreze curățenia și să arunce doar în pubele, cât timp sunt pline ochi și Supercom nu se deranjează să le golească, situația nu poate fi decât cea de mai sus.

Tot ieri, un bistrițean posta indignat pe Facebook câteva fotografii despre cum ridică gunoiul Supercom când îl ridică, însoțite de următorul comentariu: „Nu le golim dacă sunt pe jumătate? În interior nu faceți poze?”

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.