13 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

Bogdan Ivan: Încă o „cărămidă”, la dezvoltarea spațiului digital comun România-Moldova

„Am mai pus o „cărămidă” la dezvoltarea spațiului digital comun România – Moldova, pentru care folosim expertiza și resursele celor mai importante companii din domeniul tech”, a anunțat ministrul Digitalizării Bogdan Ivan.

Bogdan Ivan, ministrul Digitalizării, a semnat astăzi un memorandum cu IBM, unul dintre giganții industriei, și reprezentanții Guvernului Republicii Moldova.

„Ne-am asumat dezvoltarea unei viziuni comune și a unor produse digitale de ultimă generație cu partenerii noștri. Vom beneficia, în schimb, de consilierea, experiența și soluțiile uneia dintre cele mai mari companii din domeniu.

Le mulțumesc colegilor din Moldova și partenerilor de la IBM pentru deschidere și faptul că se implică alături de noi în inovarea administrației publice”, a transmis ministrul Digitalizării.  

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!