7.8 C
Bistrița
miercuri, mai 12, 2021

Cabtec Prod, în topul producãtorilor de cabluri electrice

Cabtec Prod SRL, producãtor și distribuitor de cabluri electrice din Bistrița, încheie un an greu cu o cifrã de afaceri în scãdere, însã acumuleazã un profit cu 48.5 % mai mare.

Cabtec Prod, producãtorul de cabluri electrice din Bistrita, a înregistrat în 2020 afaceri cu 2.8 % mai mici comparativ cu anul 2019. Profitul consolidat însă a depãșit 304.000 lei, aducând o creștere de 48.5 %.

Scãderea cifrei de afaceri pânã la 15.2 mil. lei nu este un aspect negativ. Aceastã situație este des întâlnitã în rândul companiilor producãtoare și se datorează scumpirii prețurilor la materia primã. 2020 a fost un an de sacrificiu în care condiția primordialã a fost onorarea comenzilor cãtre clienți. Această sarcinã a fost încheiatã cu brio de cãtre cei de la Cabtec.

În anul 2020,  compania a fost caracterizatã de stabilitate, atât în rândul angajaților care s-au menținut, cât și în privința activelor și a capitalurilor, care nu au suferit modificãri notabile.

Compania produce în prezent conductoare izolate pentru instalații fixe, cabluri de energie, cabluri de semnalizare și control, cordoane flexibile, cabluri pentru branșamente și rețele aeriene, precum și alte tipuri de cabluri necesare în domeniul telecomunicațiilor, transmisiilor de date, etc.

CabTec Prod activeazã cu succes din anul 1996, fiind o companie specializatã în fabricarea și comercializarea cablurilor electrice. Compania este situatã în localitatea componentă Viișoara. Este o afacere de familie care a devenit în timp una dintre companiile producãtoare de cabluri importante de pe piațã, care se luptã de la egal la egal cu marii jucãtori internaționali din domeniu și care  reușeste sã reziste și sã creascã de la an la an.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...