-0.8 C
Bistrița
miercuri, noiembrie 29, 2023

Treceți munții spre Moldova? Cauciucuri de iarnă să aveți, că ninge-n Tihuța!

Iarna NU se dă dusă! Dacă în oraș e vânt și ploaie, în munți- ninge. Pasul Tihuța e acoperit de un strat de zăpadă și încă viscolește.

Deși e aproape final de aprilie, iarna NU se dă dusă. Temperaturi joase, ploi, vânt- cam așa arată zilele de primvară ale lui 2021.

Dacă la Bistrița norii fac loc liber soarelui să se arate cât de cât, la câțiva zeci de kilometri, iarna e stăpână.

În Pasul Tihuța ninge, așa că dacă aveați programată o călătorie spre Moldova, luați-vă lanturi sau cauciucuri de iarnă.

Încă viscolește în zonă, iar stratul de zăpadă de pe carosabil e de câțiva centimetri.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.