17.8 C
Bistrița
joi, iunie 20, 2024

Bistrița mai scapă de niște restricții! Se deschid localurile la interior!

Mai multă libertate, de mâine, în municipiu! Autoritățile anunță că se trece în scenariul galben, incidența COVID în Bistrița scăzând sub 3 la mia de persoane. Astfel, e vorba de mai puține restricții. Localurile și cinematografele se vor deschide la interior.

Începutul de săptămână a venit cu o veste bună: Bistrița scăpase de restricțiile de weekend.

Stelian Dolha: De azi, Bistrița iese de sub restricțiile de weekend

Începutul de weekend vine cu o altă veste bună: se lucrează la comunicatul oficial ce va anunța mai multă libertate, de mâine, la Bistrița.

Conform autoriăților, incidența a scăzut SUB 3/1.000 de locuitori. Astfel, Bistrița scapă de scenariul roșu și trece în  cel galben. Aici e voie să se deschidă localurile la interior și chiar funcționarea cinematografelor. Totul, la o capacitate de 30 la sută.

ANUNȚ: Incidența în municipiul Bistrița a scăzut sub pragul de 3/1000 locuitori!
Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud întocmește procedurile pentru ca, de mâine, 24 aprilie, activitățile în interiorul cafenelelor, restaurantelor și cinematografelor din municipiu să fie reluate la o capacitate de 30%, conform legii!
„Mă bucur totuși că rezultatele epidemiologice arată clar o scădere a numărului de cazuri, ceea ce înseamnă că depășim, încet-încet, și această perioadă, reîntorcându-ne la o relaxare a restricțiilor. Vă sfătuiesc, totuși, să fiți în continuare precauți și să alegeți vaccinarea ca luptă pentru întoarcerea la normalitate!”, transmite prefectul Stelian Dolha.
Vom reveni cu un comunicat oficial după votarea și aprobarea Hotărârii C.J.S.U. prin care municipiul Bistrița iese din scenariul roșu și intră în scenariul galben ” este anunțul făcut pe pagina de Facebook a Instituției Prefectului.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: