7.8 C
Bistrița
miercuri, mai 12, 2021

Bistrița mai scapă de niște restricții! Se deschid localurile la interior!

Mai multă libertate, de mâine, în municipiu! Autoritățile anunță că se trece în scenariul galben, incidența COVID în Bistrița scăzând sub 3 la mia de persoane. Astfel, e vorba de mai puține restricții. Localurile și cinematografele se vor deschide la interior.

Începutul de săptămână a venit cu o veste bună: Bistrița scăpase de restricțiile de weekend.

Stelian Dolha: De azi, Bistrița iese de sub restricțiile de weekend

Începutul de weekend vine cu o altă veste bună: se lucrează la comunicatul oficial ce va anunța mai multă libertate, de mâine, la Bistrița.

Conform autoriăților, incidența a scăzut SUB 3/1.000 de locuitori. Astfel, Bistrița scapă de scenariul roșu și trece în  cel galben. Aici e voie să se deschidă localurile la interior și chiar funcționarea cinematografelor. Totul, la o capacitate de 30 la sută.

ANUNȚ: Incidența în municipiul Bistrița a scăzut sub pragul de 3/1000 locuitori!
Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud întocmește procedurile pentru ca, de mâine, 24 aprilie, activitățile în interiorul cafenelelor, restaurantelor și cinematografelor din municipiu să fie reluate la o capacitate de 30%, conform legii!
„Mă bucur totuși că rezultatele epidemiologice arată clar o scădere a numărului de cazuri, ceea ce înseamnă că depășim, încet-încet, și această perioadă, reîntorcându-ne la o relaxare a restricțiilor. Vă sfătuiesc, totuși, să fiți în continuare precauți și să alegeți vaccinarea ca luptă pentru întoarcerea la normalitate!”, transmite prefectul Stelian Dolha.
Vom reveni cu un comunicat oficial după votarea și aprobarea Hotărârii C.J.S.U. prin care municipiul Bistrița iese din scenariul roșu și intră în scenariul galben ” este anunțul făcut pe pagina de Facebook a Instituției Prefectului.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...