16.2 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

Bistrița mai scapă de niște restricții! Se deschid localurile la interior!

Mai multă libertate, de mâine, în municipiu! Autoritățile anunță că se trece în scenariul galben, incidența COVID în Bistrița scăzând sub 3 la mia de persoane. Astfel, e vorba de mai puține restricții. Localurile și cinematografele se vor deschide la interior.

Începutul de săptămână a venit cu o veste bună: Bistrița scăpase de restricțiile de weekend.

Stelian Dolha: De azi, Bistrița iese de sub restricțiile de weekend

Începutul de weekend vine cu o altă veste bună: se lucrează la comunicatul oficial ce va anunța mai multă libertate, de mâine, la Bistrița.

Conform autoriăților, incidența a scăzut SUB 3/1.000 de locuitori. Astfel, Bistrița scapă de scenariul roșu și trece în  cel galben. Aici e voie să se deschidă localurile la interior și chiar funcționarea cinematografelor. Totul, la o capacitate de 30 la sută.

ANUNȚ: Incidența în municipiul Bistrița a scăzut sub pragul de 3/1000 locuitori!
Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud întocmește procedurile pentru ca, de mâine, 24 aprilie, activitățile în interiorul cafenelelor, restaurantelor și cinematografelor din municipiu să fie reluate la o capacitate de 30%, conform legii!
„Mă bucur totuși că rezultatele epidemiologice arată clar o scădere a numărului de cazuri, ceea ce înseamnă că depășim, încet-încet, și această perioadă, reîntorcându-ne la o relaxare a restricțiilor. Vă sfătuiesc, totuși, să fiți în continuare precauți și să alegeți vaccinarea ca luptă pentru întoarcerea la normalitate!”, transmite prefectul Stelian Dolha.
Vom reveni cu un comunicat oficial după votarea și aprobarea Hotărârii C.J.S.U. prin care municipiul Bistrița iese din scenariul roșu și intră în scenariul galben ” este anunțul făcut pe pagina de Facebook a Instituției Prefectului.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.