12.3 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 20, 2024

RIDICOL: Guvernul a dat 1 Leu în plus pentru masa bolnavilor din spitale!

Bătaie de joc față de bolnavii din spitale. După ce Voiculescu a anunțat că mărește alocația pentru hrana bolnavilor la 16 lei, SURPRIZĂ la publicarea deciziei în Monitorul Oficial. Guvernul a dat în plus… UN LEU.

Din luna ianuarie s-a dat o adevărată „luptă” pentru mărirea normei de hrană a bolnavilor din spitale.

Valoarea acesteia era de 10 lei, din care se asigurau trei mese pe zi.

Se cerea atunci ridicarea plafonului la 20 lei / pacient / zi.

VIDEO: Bogdan Ivan vrea mai mulți bani pentru mâncarea pacienților din spitale

Managerul Spitalului Județean Bistrița chiar a explicat despre „magia” pe care trebuie să o facă pentru a-și hrăni pacienții așa cum trebuie.

FOTO Cum arată meniul bolnavilor de la Spitalul Județean: unitatea medicală trebuie să facă „magie” zilnic cu doar 10 lei/persoană

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, i-a luat-o înainte tânărului deputat bistrițean, Bogdan Ivan, anunțând ridicarea plafonului la 16 lei/zi/pacient – MINIM.

Bogdan Ivan (deputat PSD BN), despre intenția ministrului Vlad Voiculescu de a majora alocația de hrană din spitale

Această veste i-a bucurat pe cei de la Spitalul Județean Bistrița care deja își făceau planuri pentru supă și desert în meniul pacienților.

Supă și desert, în curând în meniul bolnavilor internați la Spitalul Județean de Urgență

Noua sumă alocată pentru hrana pacienților ar fi trebuit să fie aplicată din 1 MAI. Când colo, ȘOC, la publicarea hotărârii în MONITORUL OFICIAL.

Conform documentului, norma de hrană s-a modificat CU UN LEU. Astfel, de la 10 lei/zi/pacient, norma de hrană a ajuns la 11 lei/zi/pacient.

Managerul Gabriel Lazany a reacționat pe Facebook, în urma acestei informații.

V-am mințit pentru că am fost mințit! Îmi pare rău!”, a scris acesta.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. da are dreptate domnul manager…..asta s-a votat acuma puteti arata bucurosi buletinul la bolnavi cu mentiunea votat, si fluturati steaguri galbene, ati ras de vio si ceilalti….asta e
    sunati pe sigartau sa vedem el cu ce ne abureste acuma!
    am fost internat si am fost trata cu mancare si totul foarte bine, multumesc managerului si oamenilor de acolo ca fac minuni

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.