-3.7 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 29, 2022

Călătorii CFR din Moldova, blocați în Ilva Mică. Au fost transportați cu autobuzele

Călătorii CFR din Moldova au fost transportați cu autobuzul prin județ, după ce circulația feroviară a fost oprită din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile și copacilor care au tăiat alimentarea energetică, în această dimineață.

Căile Ferate Române au anunțat că traficul feroviar pe segmentul feroviar Vatra Dornei – Năsăud și retur a fost întrerupt temporar din cauza căderilor de copaci pe firele de contact și de linie.

Călătorii de pe trenurile IR 1833 Iași – Timișoara Nord și IR 1832 Cluj Napoca – Galați au fost transportați cu autobuzele, urmând să fie rezolvate problemele de pe tronsonul de cale ferată afectat.

“În cursul acestei dimineți, 9 ianuarie 2022, din cauza condițiilor meteo nefavorabile au fost căderi de copaci pe liniile de cale ferată generând întreruperea temporară a alimentării cu energie electrică sau a circulației pe segmentele feroviare Leșu Ilvei – Ilva Mică și Poarta – Slatina Timiș afectate de avertizarea meteo cod galben, ceea ce a condus la întârzieri în mersul unor trenuri care tranzitează aceste zone“, a transmis CFR Călători.

Problemele au fost rezolvate, astfel încât după ora 12:30, circulația feroviară a fost reluată.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Finanțele personale și copiii: Cum îi învățăm pe cei mici să gestioneze banii încă din primii ani de viață

Finanțele personale și copiii: Cum îi învățăm pe cei mici să gestioneze banii încă din primii ani de viață? Cele mai prețioase 3 decizii financiare pe care le puteți lua pentru cei mici sunt următoarele:

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...