-0.8 C
Bistrița
miercuri, noiembrie 29, 2023

Călătorii CFR din Moldova, blocați în Ilva Mică. Au fost transportați cu autobuzele

Călătorii CFR din Moldova au fost transportați cu autobuzul prin județ, după ce circulația feroviară a fost oprită din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile și copacilor care au tăiat alimentarea energetică, în această dimineață.

Căile Ferate Române au anunțat că traficul feroviar pe segmentul feroviar Vatra Dornei – Năsăud și retur a fost întrerupt temporar din cauza căderilor de copaci pe firele de contact și de linie.

Călătorii de pe trenurile IR 1833 Iași – Timișoara Nord și IR 1832 Cluj Napoca – Galați au fost transportați cu autobuzele, urmând să fie rezolvate problemele de pe tronsonul de cale ferată afectat.

“În cursul acestei dimineți, 9 ianuarie 2022, din cauza condițiilor meteo nefavorabile au fost căderi de copaci pe liniile de cale ferată generând întreruperea temporară a alimentării cu energie electrică sau a circulației pe segmentele feroviare Leșu Ilvei – Ilva Mică și Poarta – Slatina Timiș afectate de avertizarea meteo cod galben, ceea ce a condus la întârzieri în mersul unor trenuri care tranzitează aceste zone“, a transmis CFR Călători.

Problemele au fost rezolvate, astfel încât după ora 12:30, circulația feroviară a fost reluată.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.