18.8 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

Călătorii CFR din Moldova, blocați în Ilva Mică. Au fost transportați cu autobuzele

Călătorii CFR din Moldova au fost transportați cu autobuzul prin județ, după ce circulația feroviară a fost oprită din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile și copacilor care au tăiat alimentarea energetică, în această dimineață.

Căile Ferate Române au anunțat că traficul feroviar pe segmentul feroviar Vatra Dornei – Năsăud și retur a fost întrerupt temporar din cauza căderilor de copaci pe firele de contact și de linie.

Călătorii de pe trenurile IR 1833 Iași – Timișoara Nord și IR 1832 Cluj Napoca – Galați au fost transportați cu autobuzele, urmând să fie rezolvate problemele de pe tronsonul de cale ferată afectat.

“În cursul acestei dimineți, 9 ianuarie 2022, din cauza condițiilor meteo nefavorabile au fost căderi de copaci pe liniile de cale ferată generând întreruperea temporară a alimentării cu energie electrică sau a circulației pe segmentele feroviare Leșu Ilvei – Ilva Mică și Poarta – Slatina Timiș afectate de avertizarea meteo cod galben, ceea ce a condus la întârzieri în mersul unor trenuri care tranzitează aceste zone“, a transmis CFR Călători.

Problemele au fost rezolvate, astfel încât după ora 12:30, circulația feroviară a fost reluată.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...