28.5 C
Bistrița
duminică, iulie 25, 2021

Căutat de irlandezi pentru agresiune sexuală, găsit la Bistrița

Un bistrițean a fost reținut de polițiști, după ce a fost depistat pe raza orașului. Bărbatul e căutat la nivel internațional. Mandatul de arestare a fost emis de irlandezi, pentru o agresiune sexuală comisă acum doi ani de zile.

Tot mai mulți bistrițeni căutați la nivel internațional sunt depistați de polițiști. Ieri, un bărbat căutat de irlandezi a fost reținut de oamenii legii.

Azi va ajunge în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă, până la predarea lui spre organele competente din Irlanda.

„La data de 15 iunie a.c., polițiștii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Bistrița-Năsăud au depistat ieri, 15 iunie a.c., un bărbat de 35 de ani, din Bistrița, urmărit internațional.

 Pe numele celui în cauză, autoritățile judiciare irlandeze au emis un mandat european de arestare, aceasta fiind cercetat pentru agresiune sexuală, comisă în anul 2018, pe teritoriul Irlandei. Pentru depistarea acestuia poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române. Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj a emis împotriva acestuia ordonanță de reținere pentru 24 ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Curții de Apel Cluj, în vederea dispunerii măsurilor legale”, transmit reprezentanții IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Super cool, vara asta, la IANA Optic: Ai câte perechi de ochelari vrei, într-una singură!

Ai nevoie de ochelari de vedere, dar ai vrea și ochelari de soare cu dioptrii și...

Poate CBD ajuta persoanele în vârstă cu Alzheimer și demență?

CBD, sau cannabidiol, a fost sugerat ca tratament pentru a-i ajuta pe vârstnicii cu demență să...

CĂSUȚA EMA – super petreceri pentru copii, inclusiv la piscină

CĂSUȚA EMA este locul ideal unde poți să organizezi petrecerea celui mic, vara asta. Și ca...