11.5 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

Căutat de irlandezi pentru agresiune sexuală, găsit la Bistrița

Un bistrițean a fost reținut de polițiști, după ce a fost depistat pe raza orașului. Bărbatul e căutat la nivel internațional. Mandatul de arestare a fost emis de irlandezi, pentru o agresiune sexuală comisă acum doi ani de zile.

Tot mai mulți bistrițeni căutați la nivel internațional sunt depistați de polițiști. Ieri, un bărbat căutat de irlandezi a fost reținut de oamenii legii.

Azi va ajunge în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă, până la predarea lui spre organele competente din Irlanda.

„La data de 15 iunie a.c., polițiștii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Bistrița-Năsăud au depistat ieri, 15 iunie a.c., un bărbat de 35 de ani, din Bistrița, urmărit internațional.

 Pe numele celui în cauză, autoritățile judiciare irlandeze au emis un mandat european de arestare, aceasta fiind cercetat pentru agresiune sexuală, comisă în anul 2018, pe teritoriul Irlandei. Pentru depistarea acestuia poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române. Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj a emis împotriva acestuia ordonanță de reținere pentru 24 ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Curții de Apel Cluj, în vederea dispunerii măsurilor legale”, transmit reprezentanții IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?