28 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

Concurs pentru tineri și concerte extraordinare la Festivalul BISTRIȚA FOLK

Bate la ușă ediția a XXI-a a Festivalului Concurs Național BISTRIȚA FOLK. Acesta se va desfășura la Palatul Culturii Bistrița în 17 și 18 noiembrie 2023. În premieră, vineri concursul va avea loc de la ora 16.00, urmând ca de la ora 18.00 să înceapă seria recitalurilor. După etapa de preselecție au rămas 7 concurenți. Din juriu fac parte cantautori și oameni de cultură apropiați fenomenului folk.

Vineri, 17 noiembrie, vor susține recitaluriAlexandru Andrieș & Prietenii, Cristian Buică, Adrian Bezna, Sorina Bloj & David Dody Gabriel și grupul Arta. 

Sâmbătă, 18 noiembrie, vor concerta Vasile Șeicaru & Nicolae Matei, Emeric Imre & Marius Roje, Vali Șerban & Ziua de mâine, Dianna Porca, Grupul Folk Classic și Majay Gyozo & David Dody Gabriel.

Formula de concert Alexandru Andrieș & Prietenii promite un concert extraordinar:

  • Alexandru Andrieș – voce, chitară;
  • Berti Barbera – voce, muzicuță, percuții;
  • Călin Grigoriu – voce, chitara solo;
  • Maria Ioana Mîntulescu – voce, percuții,
  • Sorin Romanescu – voce, chitară bass;
  • Victor Panfilov – sunet.

Va fi organizat și un stand cu discuri și cărți ale invitaților și va fi lansată proaspăta antologie de versuri „Cântece des-cântate”, Editura Vasiliana ’98, cu creații ale mai multor folkiști, care inserează și un stick cu cântecele lor.

Poeta Ana-Maria Păunescu va fi invitată specială în spectacolul de vineri.

Spectacolele sunt sold-out de zile bune.

Festivalul Concurs Național BISTRIȚA FOLK 2023 este organizat de Primăria Municipiului Bistrița și Centrul Cultural Municipal „George Coșbuc” Bistrița în parteneriat cu Asociația Culturală România din inima mea (ASCRIM).

Sponsori principali: Ecomas Energosystem, Arhicris Logistic și Equal

Sponsori: Pombis, Lechburg și European Drinks

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Greșeli fatale în planificarea pensionării și cum să le evitați

Părinților noștri le-a fost ușor să își planifice pensionarea, deoarece majoritatea dintre ei au lucrat pentru același angajator și s-au retras cu ceasuri de aur și pensii de la companie. Cu toate acestea, zilele noastre sunt diferite, iar lucrurile sunt mai complicate...

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.