18.7 C
Bistrița
luni, mai 27, 2024

Consiliul Județean BN: Anunț revizuire decizie etapă încadrare Modernizare DJ 162

ANUNŢ PUBLIC PRIVIND REVIZUIREA DECIZIEI

ETAPEI DE ÎNCADRARE NR. 361/26.07.2019

CONSILIUL JUDEȚEAN BISTRIȚA-NĂSĂUD, anunță publicul interesat asupra luării deciziei de încadrare revizuite pentru proiectul: „Modernizare DJ 162 km 18+526-28+633, Sânmihaiu de Câmpie – Visuia, județul Bistrița-Năsăud”, amplasat în intravilan și extravilan, localitatea Sânmihaiu de Câmpie, comuna Sânmihaiu de Câmpie, localitățile Miceștii de Câmpie și Visuia, comuna Miceștii de Câmpie, județul Bistriţa-Năsăud.

Decizia autorității de mediu, precum și informațiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud din municipiul Bistriţa, str. Parcului, nr. 20, și la sediul titularului CONSILIUL JUDEȚEAN BISTRIȚA-NĂSĂUD, din municipiul Bistrița, Piața Petru Rareș, nr. 1-2, județul Bistriţa-Năsăud, în zilele de luni – joi între orele 9:00 ÷ 15:00 şi vineri între orele 9:00÷13:00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmbn.anpm.ro/.

Observațiile/contestațiile publicului se primesc la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud din municipiul Bistriţa, str. Parcului, nr. 20, în termen de 10 zile de la publicarea anunțului pe pagina de internet a A.P.M. Bistriţa-Năsăud.

Administrator public,

Grigore Florin Moldovan

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!