13.2 C
Bistrița
marți, aprilie 16, 2024

Cules de fructe din pădure, aproape fatal pentru un băiețel de 10 ani din Șanț. Ce s-a întâmplat

Un băiețel de 10 ani din Valea Mare, comuna Șanț, a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean Târgu Mureș, după ce a fost mușcat ieri de un animal necunoscut.

Un copil de 10 ani din Valea Mare, comuna Șanț este în stare gravă la secția de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Târgu Mureș, după ce ieri a fost mușcat de un animal necunoscut.

Acesta se afla împreună cu familia la cules de fructe de pădure, când a fost mușcat de mână. Inițial, rudele băiețelului au crezut că este vorba despre un șarpe, însă această variantă nu s-a confirmat.

Băiețelul a fost transferat în prima fază la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, iar aseară dus cu ambulanța la Târgu Mureș, starea agravându-se.

Băiatul are 10 ani, este din localitatea Șanț si a ajuns la UPU Pediatrie ieri, în jurul orei 18:30, conștient, stabil hemodinamic și respirator cu un edem al mâinii, respectiv reacție alergică post-mușcătură în urma contactului cu un animal necunoscut. A fost internat în Secția Pediatrie și, întrucât edemul i s-a extins, conform protocolului medical, copilul a fost transferat în jurul orei 22:00, cu ambulanța cu medic, la Secția Clinică Chirurgie Pediatrică a Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș“, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Camelia Strugari.

Foto – Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.