-0.9 C
Bistrița
luni, decembrie 11, 2023

FOTO/VIDEO: Acoperișul unui bloc așteaptă să fie resuscitat, iar pereții plâng la propriu de dorul lui!

Locatarii unui bloc din Bistrița s-au trezit că le plouă și în apartamente! Blocul a fost reabilitat termic, dar acoperișul încă își așteaptă „doctorul” pentru a-l readuce la viață. Până atunci, oamenii nevinovați trebuie să ofere azil și apei care s-a autoinvitat în vizită.

Cu ligheanele și oalele întinse prin toată casa – așa stau câțiva locatari dintr-un bloc de pe strada Petre Ispirescu. Blocul în care aceștia locuiesc a fost reabilitat termic, urmând ca și acoperișul să fie refăcut de aceeași firmă, însă… surpriză!

De câteva săptămâni cei responsabili cu refacerea acoperișului, par să fi uitat de lucrare, iar la fiecare ploaie mai zdravănă, apa ajunge în apartamentele de la ultimele etaje, dar și în casa scării.

Locatarii susțin că cei care au câștigat licitația pentru refacerea acoperișului lucrează în paralel la alte două blocuri. Cei de pe strada Petre Ispirescu nu au mai văzut picior de muncitor de peste trei săptămâni, deși au fost zile în care vremea le permitea să se urce pe acoperiș, iar lucrările au început în 1 iunie.

„Au lălăit încontinuu toată lucrarea. Au spus că în patru zile decopertează și în patru zile pun tabla. Dar s-au făcut săptămâni! Chiar e bătaie de joc! Eu și vecinii stăm și dăm apa din scară cu mătura și golim găleți, ca la proști…!”, spune revoltată o bistrițeancă.

Grav este și faptul că apa se infiltrează într-un panou de curent din scara blocului, iar locatarii au semnalat problema de nenumărate ori autorităților, însă fără succes!

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=AS5Bysraf0s” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...