28.5 C
Bistrița
duminică, iulie 25, 2021

O partidă de pescuit a adus numai belele pentru șapte moldoveni

Ceea ce ar fi trebuit să fie relaxare şi distracţie la pescuit s-a transformat într-o mare belea pentru șapte cetățeni moldoveni. Totul s-ar fi terminat cu bine, dacă partida de pescuit ar fi fost una legală. Polițiștii au intrat pe fir și i-au prins în flagrant, iar aceștia s-au ales cu dosar penal.

Totul s-a petrecut la Colibița sub privirile celor care locuiesc în zonă. Aceștia au fost și cei care au apelat numărul unic de urgență 112, pentru a sesiza că un grup de bărbați au aruncat în lac unelte neautorizate pentru capturarea peștilor.

Ca urmare a sesizării, polițiștii s-au deplasat la locul faptei și au început cercetările. În urma măsurilor întreprinse, în scurt timp au fost prinși în flagrant șapte bărbați care extrăgeau din apă o plasă monofilament confecționată din fire nailon. Aceasta era folosită pentru capturarea peștilor din lac.

Bărbaţii au vârste cuprinse între 19 și 46 de ani și toți sunt din Republica Moldova. Polițiștii au deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „pescuit cu alte unelte sau scule neautorizate”.

„La acțiunea de prindere a celor șapte moldoveni au luat parte polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului, în colaborare cu polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică și jandarmi din cadrul Postului Montan de Jandarmi Piatra Fântânele. A fost sesizat Biroul pentru Imigrări Bistrița-Năsăud în vederea luării măsurilor legale, iar cercetările vor fi continuate în dosarul penal întocmit de către polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului, transmit într-un comunicat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Super cool, vara asta, la IANA Optic: Ai câte perechi de ochelari vrei, într-una singură!

Ai nevoie de ochelari de vedere, dar ai vrea și ochelari de soare cu dioptrii și...

Poate CBD ajuta persoanele în vârstă cu Alzheimer și demență?

CBD, sau cannabidiol, a fost sugerat ca tratament pentru a-i ajuta pe vârstnicii cu demență să...

CĂSUȚA EMA – super petreceri pentru copii, inclusiv la piscină

CĂSUȚA EMA este locul ideal unde poți să organizezi petrecerea celui mic, vara asta. Și ca...