29.5 C
Bistrița
vineri, iulie 19, 2024

Curățenie lună și bec, oriunde, cu Smart Cleaning!

Nu există loc pe care să nu-l poată face să strălucească! Nu există mizerie prea mare ca să nu-i facă față! Nu există provocare de la care să se sustragă! Iar curățenie lună și bec, ca cei de la Smart Cleaning, nu știm câți mai fac!

Cu toții știm că cei din străinătate sunt foarte stricți și pretențioși atunci când vine vorba de curățenie! Așa că, pe un teren greu, mai exact în Italia, s-au antrenat timp de 8 ani, cei de la Smart Cleaning.

Au venit acum o lună să demonstreze că se poate face performanță în ale curățeniei, chiar și la Bistrița.

Cu produse eco și mult profesionalism, familia Turda nu se dă înapoi de la nicio provocare. Curăță fabrici întregi sau hale, pensiuni, școli, apartamente sau case, scări de bloc și birouri, adună mizeria de după concerte și reîmprospătează chiar și sălile de sport.

Mai mult, se pliază pe orice tip de servicii, negociază prețurile ca și clientul să fie mulțumit și nu spun NU niciunei provocări.

După cum spune și numele, „Smart Cleaning” folosește cele mai noi și adecvate produse și metode de curățenie, astfel încât munca lor să fie una ireproșabilă! Iar ca un bonus, lucrează și rapid! Așa că dacă ai o petrecere în câteva ore și locația arată dezastruos, sau e cu susu-n jos, nu trebuie să te panichezi. Cei de la Smart Cleaning își pun toți mușchii în funcțiune și-ți lasă locul perfect curat într-un timp record.

Oferte standard de preț și modalitatea de a-i contacta, găsiți AICI.

Dar grăbiți-vă să vă faceți programare! DEJA sunt foarte ocupați! Că da, cine e bun, e căutat! Iar munca celor de la Smart Cleaning e ireproșabilă!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.