9.6 C
Bistrița
duminică, octombrie 2, 2022

Doina Pană îl „trage de urechi” pe Simionca pentru acuzele calomnioase

Deputatul Ionuț Simionca acuză PSD de acte antiromânești. Mai mult, susține că partidul roșu ar fi bătut palma cu UDMR-ul. Doina Pană îl „trage de urechi” pe deputat. „Nu vă bănuiesc de rea credință, legislația este stufoasă și dumneavoastră ați lipsit mult din țară”, spune aceasta.

Războiul dintre „aleșii țări”, aflați în opoziție, nu se mai termină. Replicile se fac în mediul online, la „cât mai multă vedere”.

Recent s-a votat Codul Administrativ, iar deputatul Ionuț Simionca s-a lăudat cu patriotismul său. Acesta a susținut că noul Cod este antiromânesc, și că „blatul PSD-UDMR face rău administrației”.

Mai multe pe acest subiect puteți citi AICI.

Doina Pană, reprezentantă a partidului PSD, îl apostrofează pe deputat și îi atrage atenția asupra modului în care inflamează opinia publică.

Stimate domnule deputat Ionuț Simionca,Pentru o corectă informare a cetățenilor, cu tot respectul pe care vi-l port, vă atenționez că faceți afirmații false!
PSD n-a făcut blat cu NIMENI!
Articolul de lege la care vă referiți există de mult timp în legislația din România, doar a fost preluat în Codul administrativ.
Nu vă bănuiesc de rea credință, legislația este stufoasă și dumneavoastră ați lipsit mult din țară, vă reproșez doar că, înainte de a face afirmații care sunt nu doar calomnioase, ci și inflamează gratuit opinia publică, trebuia să verificați!!!”, a scris aceasta pe pagina sa de Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.