32.4 C
Bistrița
joi, iulie 29, 2021

Domn bine, caut costum… S-a redeschis Pasha Men’s Wear și au super reduceri!

Indiferent că ești adeptul stilului casual sau în garderoba ta ținutele business sunt mai numeroase, costumul bărbătesc se adaptează oricarui tip de eveniment și cerințe. Pasha Men’s Wear chiar se pricepe să îmbrace bărbați bine și să personalizeze fiecare ținută! S-au redeschis magazinele Pasha Men’s Wear și au super reduceri!

Costume de catifea, cu paiete, simple sau cu modele. Un smoking sau un costum clasic. Un papion sau o cravată, o cămașă simplă sau mai sofisticată! Pantofi de lac sau catifea, o curea simplă sau cu imprimeu. Important e ca ceea ce îmbraci să aibă personalitate! Iar tu să fii pus în lumină, indiferent de rolul pe care-l joci.

Pasha Men’s Wear îmbracă de 27 de ani bărbați din toată țara, iar dacă sunteți în căutarea cuiva care să știe, să înțeleagă exact ceea ce vă doriți trebuie să știți că s-au redeschis cele două magazinele Pasha din Bistrița din Piața Unirii.

În colecțiile cu stocuri permanent înnoite, adaptate ultimelor trenduri, veți găsi de la costume din stofe fine, prețioase, până la cele făcute din stofă din lână 100 % sau din fibre naturale.

Acum, la Pasha Men’s Wear costumul pe care îl dorești de mult, dar ai ezitat să îl cumperi, îl poți lua cu reducere! Colecția nouă de costume este redusă cu 20%, iar costumele din magazinul Outlet pot fi cumpărate la jumătate de preț, fiindcă sunt reduse cu 50%!

Pentru ca totul să se desfășoare în condiții de siguranță, cei de la Pasha s-au pregătit să vă întâmpine în siguranță, au luat toate măsurile pentru a preveni riscurile și vă pun la dispoziție gel antibacterian, iar magazinul va fi igienizat complet o dată la două ore.

Pentru a rămâne la curent cu toate noutățile oferite de Pasha Men’s Wear, puteți să dai un like paginii de Facebook a magazinului.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Filexpo – Noul Centru comercial cu capital 100% Bistrițean. Va face diferența!

Deschidere va avea loc joi,  29 iulie h 11. Managerul  de comunicare al Filexpo, declară : “Inițial...

FOTO/VIDEO: ”Arome din Călimani” vinde, usucă și congelează afine de pădure pentru cofetării și restaurante! Povestea unei afaceri de familie

Gustul pădurii -  fresh, congelat sau uscat - ajunge acum în cofetării, restaurante sau pe mesele...