0.7 C
Bistrița
luni, noiembrie 28, 2022

Domn bine, caut costum… S-a redeschis Pasha Men’s Wear și au super reduceri!

Indiferent că ești adeptul stilului casual sau în garderoba ta ținutele business sunt mai numeroase, costumul bărbătesc se adaptează oricarui tip de eveniment și cerințe. Pasha Men’s Wear chiar se pricepe să îmbrace bărbați bine și să personalizeze fiecare ținută! S-au redeschis magazinele Pasha Men’s Wear și au super reduceri!

Costume de catifea, cu paiete, simple sau cu modele. Un smoking sau un costum clasic. Un papion sau o cravată, o cămașă simplă sau mai sofisticată! Pantofi de lac sau catifea, o curea simplă sau cu imprimeu. Important e ca ceea ce îmbraci să aibă personalitate! Iar tu să fii pus în lumină, indiferent de rolul pe care-l joci.

Pasha Men’s Wear îmbracă de 27 de ani bărbați din toată țara, iar dacă sunteți în căutarea cuiva care să știe, să înțeleagă exact ceea ce vă doriți trebuie să știți că s-au redeschis cele două magazinele Pasha din Bistrița din Piața Unirii.

În colecțiile cu stocuri permanent înnoite, adaptate ultimelor trenduri, veți găsi de la costume din stofe fine, prețioase, până la cele făcute din stofă din lână 100 % sau din fibre naturale.

Acum, la Pasha Men’s Wear costumul pe care îl dorești de mult, dar ai ezitat să îl cumperi, îl poți lua cu reducere! Colecția nouă de costume este redusă cu 20%, iar costumele din magazinul Outlet pot fi cumpărate la jumătate de preț, fiindcă sunt reduse cu 50%!

Pentru ca totul să se desfășoare în condiții de siguranță, cei de la Pasha s-au pregătit să vă întâmpine în siguranță, au luat toate măsurile pentru a preveni riscurile și vă pun la dispoziție gel antibacterian, iar magazinul va fi igienizat complet o dată la două ore.

Pentru a rămâne la curent cu toate noutățile oferite de Pasha Men’s Wear, puteți să dai un like paginii de Facebook a magazinului.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...

S-au specializat afară în curățenie, inclusiv după incendii, iar acum le arată bistrițenilor ce au învățat! EASY SOLUTION – servicii profesionale de curățenie pentru...

Povestea EASY SOLUTION, cea mai nouă firmă de curățenie care își oferă serviciile complete bistrițenilor, este...