-7.6 C
Bistrița
miercuri, ianuarie 19, 2022

FOTO/VIDEO – PUSTIU: Bistrițenii au fost rezervați cu ieșitul la plimbare

15 mai – ziua mult așteptată de toți, ca să poată ieși liberi la plimbare! Municipalitatea a pregătit și Pădurea Schullerwald și Parcul Municipal, ca bistrițenii să se poată bucura. Totuși, azi, la orele amiezii, cele două erau… pustii.

Când s-a stabilit clar că 15 mai e ziua în care se poate ieși în voie din casă, mulți au fost îngrijorați. Se așteptau ca oamenii să se „înghesuie” pe străzi, prin părculețele din cartiere etc.

Mai mult, cum s-a aprobat și deschiderea Pădurii Schullerwald și a Parcului Municipal, toți „promiteau”, cel puțin online, că vor fi prezenți încă de la primele ore ale zilei, la plimbare.

Cu toate acestea, la orele amiezii, atât parcul, cât și pădurea, erau… pustii.

În Parcul Municipal, ici-colo câte doi-trei oameni… Pe câte o bancă sau pe lângă lac. Cel mai mare „grup” era format de peștii colorați.

În Pădurea Schullerwald, nici atât. Mai pustiu ca niciodată. Doar câteva persoane cu bicicletele.

Spațiile de joacă pentru cei micuți sunt în continuare închise, chiar dacă sunt în aer liber.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița:

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil, Leoni și BistriVET

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil și IMP România (fosta fabrică Netex). Leoni are nevoie de 200 de muncitori, ingineri și magazioner. Locuri de muncă - disponibile și la Clinica Sanovil, BistriVET, Betak...