-5.4 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 22, 2022

E cea mai mare competiție de tenis pentru juniori din Europa! Vezi cine și-a asigurat un loc în finală

28 de țări din Europa, patru turnee și 84 de junioare care s-au întrecut ca să ajungă în marea finală de la Budapesta. Dintre cele șase țări ce au concurat săptămâna aceasta la Junior Fed Cup, la Bistrița, doar două vor merge în etapa finală, ce va avea loc săptămâna viitoare.

Rusia și Serbia sunt norocoasele câștigătoare din cadrul ultimului turneu Junior Fed Cup by BNP PARIBAS, înainte de marea finală. Acestea au concurat la Bistrița cu alte patru țări din Europa: Grecia, Israel, Muntenegru și  România.

Ieri a avut loc și un ultim meci, între finalistele din cadrul ultimului turneu. Rusia a câștigat cu 3-0 împotriva Serbiei, victorie de care se va ține cont în marea finală.

Junior Fed Cup by BNP PARIBAS este competiția cu cea mai lungă tradiție în tenisul European, începand din 1977. Este totodată și cea mai mare Competiție de Tenis pentru Juniori din Europa.

Evenimentul găzduit de Grand Slam Tennis Club a pus la dispoziția oamenilor  cinci terenuri de tenis cu zgură, patru terenuri în aer liber, un teren acoperit, vestiare, tribune, spațiu relaxare, WI-FI, Pizzerie și o terasă cu 50 de locuri.

La turneu au participat 6 echipe, 18 jucătoare de tenis, junioare de 16 ani, 16 oficiali – arbitri și antrenori și 100 delegați din Europa. Acesta a fost organizat de GS Tennis Club Bistrița și Federația Română de Tenis.

În 2006, competiția a fost câștigată tocmai de Simona Halep, care a fost în echipă cu Irina Begu. Evenimentul sportiv care se desfășoară de câteva decenii bune reprezintă o rampă bună de lansare pentru jucătorii de tenis, reunind de-a lungul timpului nume cunoscute din acest sport.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița: