19.8 C
Bistrița
duminică, iunie 4, 2023

Echipa de minifotbal a CNAM, peste LPS la Olimpiada Națională a Sportului Școlar. Elevii au fost aproape de faza națională

Colegiul Național „Andrei Mureșanu” din Bistrița a obținut locul 2 la faza zonală a Olimpiadei Naționale a sporturilor de la nivel școlar, minifotbal. În faza județeană a învins echipa Liceului Sportiv din municipiu.

Băieții antrenați de Sárkány Kinga, profesor de educație fizică și sport la CNAM, au obținut un rezultat remarcabil la Olimpiada Națională a Sportului Școlar. Tinerii elevi au fost aproape de calificarea la faza națională, însă un egal și o înfrângere le-au smuls șansa de a participa mai departe și s-au clasat pe al doilea loc.

Înainte de faza zonală, CNAM-iștii au învins echipele din județul Bistrița-Năsăud, inclusiv Liceul cu Program Sportiv din Bistrița.

La Satu Mare, acolo unde a fost organizată competiție fazei zonale, elevii bistrițeni au întâlnit echipele calificate din Maramureș, Satu Mare, Sălaj și Bihor. Mai departe s-au calificat doar cei din Sălaj, de pe prima poziție a podiumului.

Iată echipa: Bodiu Cosmin, Toma Andrei, Dragoș Moldovan, Petrina Ștefan, Purcel Alex, Purcel Dragoș, Gafton Răzvan, Danciu David, Fetti Filip, Rad Raul.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...