8.8 C
Bistrița
luni, mai 23, 2022

Echipa de minifotbal a CNAM, peste LPS la Olimpiada Națională a Sportului Școlar. Elevii au fost aproape de faza națională

Colegiul Național „Andrei Mureșanu” din Bistrița a obținut locul 2 la faza zonală a Olimpiadei Naționale a sporturilor de la nivel școlar, minifotbal. În faza județeană a învins echipa Liceului Sportiv din municipiu.

Băieții antrenați de Sárkány Kinga, profesor de educație fizică și sport la CNAM, au obținut un rezultat remarcabil la Olimpiada Națională a Sportului Școlar. Tinerii elevi au fost aproape de calificarea la faza națională, însă un egal și o înfrângere le-au smuls șansa de a participa mai departe și s-au clasat pe al doilea loc.

Înainte de faza zonală, CNAM-iștii au învins echipele din județul Bistrița-Năsăud, inclusiv Liceul cu Program Sportiv din Bistrița.

La Satu Mare, acolo unde a fost organizată competiție fazei zonale, elevii bistrițeni au întâlnit echipele calificate din Maramureș, Satu Mare, Sălaj și Bihor. Mai departe s-au calificat doar cei din Sălaj, de pe prima poziție a podiumului.

Iată echipa: Bodiu Cosmin, Toma Andrei, Dragoș Moldovan, Petrina Ștefan, Purcel Alex, Purcel Dragoș, Gafton Răzvan, Danciu David, Fetti Filip, Rad Raul.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: