EDITORIAL: Dolha, URGENT, DEMISIA! De mână cu Diana Morar și secretarul Andrei Baciu! Ați zădărnicit combaterea bolilor în Bistrița-Năsăud!

EDITORIAL: Dolha, URGENT, DEMISIA! De mână cu Diana Morar și secretarul Andrei Baciu! Ați zădărnicit combaterea bolilor în Bistrița-Năsăud!

Prefectul Stelian Dolha NU mai are ce căuta în politică din acest moment, iar un singur vot dat acestui personaj politic este un vot împotriva ta, bistrițeanule, să nu uiți! Omul ăsta a făcut rău, când putea să facă bine și să lase naibii politica deoparte, măcar acum, când sunt la mijloc chestiuni ce țin de viață și de moarte. Dolha va rămâne în istoria județului drept cel mai cinic personaj politic pe care l-am avut vreodată. Din ambiție politică și orgoliu personal a zădărnicit combaterea bolilor în județul Bistrița-Năsăud în timpul pandemiei din 2020. A întârziat în mod deliberat acreditarea tehnică a laboratorului Spitalului Județean pentru testarea COVID-19, luptând în același timp să ia un fond de vânătoare unui afacerist de pe Valea Sălăuței. Da, cu exact asta se ocupa prefectul Dolha zilele trecute. Am pierdut timp și am ratat sute de testări în rândul bistrițenilor, în ultimele două săptămâni, din cauza sinistrului personaj Dolha, ajuns prin jocuri obscure de culise prefect. Și a „prietenilor” săi. Citiți și vă minunați:

În urmă cu două săptămâni, scriam în Bistriteanul.ro despre RĂZBOIUL din Palatul Administrativ pe testarea COVID 19 și medici de laborator! Președintele Radu Moldovan vs. prefectul Stelian Dolha. Jocul politic era deja evident și, la fel ca majoritatea bistrițenilor, m-am bucurat oarecum de competiția politică. Pentru prima dată, din competiția lor am fi ieșit noi, bistrițenii, câștigători – prin faptul că am ajuns să testam la noi acasă, pe două aparate Real Time PCR, mai multe teste. Mai multe îmbolnăviri prevenite, etc.

Nu mi-aș fi imaginat vreodată să asist la o escaladare a acestei competiții, la trecerea peste limitele bunului simț și chiar ale legii. Apropo, m-aș bucura să văd deschisă o anchetă care să aducă lumină în acest caz, iar toți cei implicați – de la Dolha, până la secretarul de stat din Ministerul Justiției, Diana Morar, și până la prietenul și colegul de partid, secretarul de stat din Ministerul Sănătății, Andrei Baciu – să răspundă pentru felul în care au folosit frăția politică în boicotarea Spitalului Județean de Urgență Bistrița: prin întârzierea premeditată a obținerii acordului tehnic pentru testarea pentru COVID-19. Un document banal, inventat în 20 Martie 2020.

Ordinul ministrului Sănătății din acea zi prevedea că – pentru a fi prinse în programul național de testare COVID-19 – spitalele de stat sau private trebuie să obțină un acord tehnic, un document inventat pe timp de criză, că de hârtii duceam noi lipsă.

Documentul nu face altceva decât să bifeze că ai aparatura, personalul pregătit, spațiu adecvat etc., pentru a putea testa. Să ne înțelegem: dacă acest ordin de ministru din 20 Martie nu ar fi existat, pe legislația existentă, Spitalul Județean de Urgență putea să testeze din ziua în care a fost pornit aparatul. Medicii din laborator erau pregătiți să facă asta.

În aceeași zi cu Spitalul Județean de Urgență Bistrița, adică în 9 Aprilie 2020, depune documentația tehnică și Direcția de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud pentru „aparatul prefectului”, de la DSV BN. Surpriza este că în ziua următoare primește doar DSP BN acordul tehnic, în timp ce Spitalul Județean îl așteaptă și astăzi, la aproape două săptămâni de la trimiterea documentelor.

Și ca să vedeți ce minuni poate face prefectul Stelian Dolha, ajutat de secretarul de stat Diana Morar și secretarul de stat Andrei Baciu, din Ministerul Sănătății – cel căruia astăzi îi cerea președintele Radu Moldovan demisia astăzi pentru nesimțirea cu care tratează Bistrița și investițiile publice și private făcute în Spitalul Județean de Urgență Bistrița în criza cauzată de COVID 19.

Ei bine, aflați că acest trio formidabil, și cu alții enumerați de Diana Morar într-o postare făcută pe Facebook, a rezolvat ca „în premieră la nivel național pentru aparatele deținute de alte instituții decât cele din sistemul sanitar, a fost nevoie de o reglementare cadru cu caracter de norma legislativă, apoi de norme tehnice asigurate pentru funcționare, de a identifica și achiziționa cu termen de livrare scurt kiturile compatibile pentru aparat, de a găsi echipa de profesioniști care să opereze testările umane, apoi de formarea lor în cadrul unui curs de pregătire și, in final de a acredita metoda de testare pentru oameni pe acest tip de aparat. Nu a fost ușor, însă s-a reușit ca totul să fie pus cap la cap!”. 

Pe înțelesul tuturor, s-au făcut legi pentru a putea testa pe un aparat de uz veterinar probe umane: o premieră națională. Ar trebui să ne bucurăm, dar premiera națională a forțat puțin lucrurile. Astfel încât, într-un laborator în care se prelucrează 99% probe animale, cu un grad de securitate 2 – se prelucrează acum probe umane pentru COVID-19 pentru care, spun sursele noastre, ar trebui nivel de securitate 4.

Cu siguranță, toți cei care au semnat pentru aceste legi știu că în Laboratorul DSV BN nu există un circuit separat pentru probele umane. Că au adaptat unul după autorizare și acreditare, și că există un risc imens să se intersecteze probele de la animale cu cele umane.

Vă reamintesc că SARS COV 2 are origine animală. Iar o mică neatenție din laboratorul DSV BN, unde astăzi se prelucrează probe umane și animale (probabil pe același aparat sau în aceeași încăpere?!), în aceeași clădire în mod categoric, ar putea reprezenta o bombă biologică.

Biologia moleculară nu e o joacă și se face în condiții de securitate extrem de stricte. Tocmai de asta, din informațiile noastre, toate aparatele Real Time PCR deținute de DSV-uri sau alții au fost date spitalelor sau laboratoarelor umane pentru a prelucra probe.

La Bistrița, dacă avem susținerea politică care trebuie, le facem la un loc cu cele animale și, mai departe… ferească Dumnezeu!

Apropo, sperăm să funcționeze astăzi autoclava de distrugere a probelor din zona unde se prelucrează probele COVID-19 în DSV BN…! Sperăm să nu fie adevărate zvonurile care ne-au ajuns la urechi – cum că nu ar funcționa, caz în care probele s-ar plimba la o altă autoclavă pentru distrugere… Proptelele politice nu ar putea opri un dezastru, asta e clar.

Acum, că v-am arătat ce minuni pot face trio-ul Dolha, Diana Morar și secretarul de stat Andrei Baciu, nu ne rămâne decât să ne întrebăm de ce alte spitale, la fel ca și „aparatul prefectului” Dolha, au primit acordul tehnic într-o zi, maxim două-trei? De ce aparatul Spitalului Județean de Urgență Bistrița nu a primit acordul nici după două săptămâni?

Sau a funcționat trio-ul, dar pe invers?! Adică au folosit toată influența politică pentru a NU PRIMI spitalul din Bistrița acordul tehnic? O anchetă cu procurori puși pe aflarea adevărului ne-ar putea lumina. Pentru că este inacceptabil ceea ce se întâmplă astăzi la Bistrița: o altfel de premieră națională, din timpul pandemiei, în care testarea în masă, cerută imperativ de Organizația Mondială a Sănătății este boicotată fix de prefectul județului și cei care-i susțin jocurile politice.

Și ca grotescul personajului Dolha să fie complet, aflați că în perioada aceasta trimitea memorii, adrese, ce naiba or fi, să ia fondul de vânătoare al unui om de afaceri de pe Valea Sălăuței, la care râvnește de ceva timp primarul Monița, din Romuli.

Cam aceasta este preocuparea permanentă a prefectului Stelian Dolha de la numire încoace, la care nu a renunțat nici zilele trecute. Când, în loc să trimită memorii la Ministerul Sănătății că nu are spitalul acordul tehnic, el trimitea memorii să ia fondul de vânătoare unui afacerist. Cam atât este de mic și de meschin prefectul Stelian Dolha și cam atât îi pasă de interesul politic al camarilei și de cel al bistrițenilor.

Și ca să vedeți pentru ce a sabotat prefectul spitalul și unde voia să puncteze politic, citiți cu atenție și printre rânduri această postare a sa, de astăzi, publicată de Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud: ” Laboratorul de testare pentru Covid-19 al Direcției de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud este de astăzi independent! Cu alte cuvinte, capacitatea de testare a echipei laboratorului DSP și a laboratorului a fost validată, începând de astăzi, 21 aprilie, iar probele nu mai sunt recoltate în duplicat pentru a fi trimise pentru confirmare la laboratorul RT PCR de la Cluj. Prin urmare, Laboratorul DSP Bistrița-Năsăud are capacitate deplină de testare și poate analiza toate probele recoltate în județ, inclusiv în Spitalul Județean de Urgență, fără a mai fi nevoie să fie trimise pentru validare paralelă la laboratorul din Cluj. “Pentru creșterea capacității de testare din județ, în perspectiva vârfului de sezon epidemic, m-am implicat, încă de săptămâna trecută, așa cum i-am asigurat pe cei din conducerea Spitalului Județean de Urgență, pentru rezolvarea avizării laboratorului RT PCR al SJU, la nivelul Ministerului Sănătății, și aceasta va fi rezolvată în cel mai scurt timp.” a declarat prefectul Stelian Dolha.”

Vă reamintesc că la Spitalul Județean se fac teste pentru diagnosticarea COVID-19 de două săptămâni…! S-a depășit de mult timp faza de confirmare a modului de lucru cu un laborator paralel și exercițiul celor 50 de probe. Dar, în lipsa acordului tehnic de la Ministerul Sănătății, nu s-a putut începe testarea în masă. Spitalul Județean de Urgență Bistrița are peste 1400 de angajați și o capacitate de 1000 de paturi, iar în situația pandemică existentă, testarea rapidă și la timp în laboratorul propriu este esențială, ba chiar vitală.

În 22 de ani de presă locală am văzut multe personaje politice, dar niciunul atât de cinic ca Stelian Dolha, care să aleagă jocul politic în defavoarea sănătății oamenilor. Cât de mic poți să fii, uman vorbind, ca să faci asta împotriva oamenilor din județul tău? Nu există niciun argument valid care să explice de ce „aparatul tău” are acord tehnic și cel al Spitalului Județean nu. DE CE?! UNDE ȚI-E UMANITATEA, Stelian Dolha? Dar ție Diana Morar?! Ce v-a oprit să faceți aceleași eforturi pe care le-ați făcut pentru aparatul de la DSV – și pentru spital?

Nu aveți nicio scuză. Chiar niciuna. Și sper să nu mai aveți tupeul să vă prezentați în fața bistrițenilor după vreun vot. După cum sper că PNL se va lepăda de voi ca de două mere stricate. Și luați-l cu voi și pe Jenor Beudean, creierul care face și desface în PNL BN și sfătuitorul lui Dolha, care numește prefecți cu intrările sale la „amicul” Ludovic Orban. Politica asta de-o faceți – o fi bună pentru voi, dar pentru Bistrița-Năsăud e nesănătoasă și îmbolnăvește oameni.

În momentul ăsta mi-aș fi dorit-o pe Dorina Cicioc prefect. Da, dacă nu știați, ea a fost celălalt personaj politic din balanța alegerii prefectului, propunerea lui Turc. La cum o știu de persuasivă, garantez că era glonț la București și în două zile venea cu acordul tehnic pentru șapte aparate dacă aveam.

Și înainte de toate era om. Nu animal politic, care în timpul unei pandemii, ce se joacă pe viață și pe moarte, iar testările sunt cheia, ar fi ținut cu bistrițenii, nu cu politica. Până la urmă politica e pentru oameni, nu pentru grupuri meschine de interese.

Dolha, DEMISIA! De mână cu Diana Morar și cu Andrei Baciu! Nu vă plătim să ne faceți rău!

P.S.: În urmă cu puțin timp, prefectul Stelian Dolha a anunțat că a fost emis ordinul Ministerului Sănătății pentru Spitalul Județean. Târziu, domnule prefect, prea târziu! DEMISIA! Pentru tot ce trebuia și n-ați făcut în ultimele două săptămâni!

 

 

bontril 105 mg diet pills, weight loss in diabetics, cla fat burner walmart, weight loss after vacation, dr j weight loss wv, where can you go to get perscription diet pills without insurance, keppra weight loss, yushen lee, how old do you have to be to get fat burning pills, anemia and weight gain, grenade termo detonator, creatine lose weight, sample menus for weight loss, easy meal prep plans for weight loss, levothyroxine 88 mcg weight loss, weight loss pills for men that doctors, quick weight loss katy texas, list of food to avoid to lose weight, herbalife weight loss shake, clinics in phoenix, best weight loss pills that is for targets belly fat, best bacteria for weight loss, slimming garcinia cambogia and slimming cleanse, hardest diet to lose weight and tone, free easy weight loss plans, average calories burned in one day, benefits of red peppers for weight loss, instant pot steak recipes keto, create a healthy meal plan to lose weight pescetarian, does fasting work to lose weight, opiate withdrawal high blood pressure, can prozac make you lose weight, shark tank episode where they all invest in weight loss, best weight loss pills with proof, sharon cuneta lose weight, lose weight springfield il, keto zucchinl noodle recipes, india eisley weight loss, how many miles to lose weight walking, dr axe weight loss, keto smothered pork chops instant pot using dehydrated mushrooms recipes, smoothies to lose weight fast recipes, amelia heinle weight loss, easy keto recipes for beginners, body cleanse drinks for weight loss, dotties weight loss zone, how much will blood pressure drop with weight loss, 19 top diet pills reviewed,

FOTO – GRAV: De la ștrand, direct pe masa de operație a chirurgilor! CE a pățit o femeie: iulie 8, 2020 - Un grav accident a avut loc la ștrandul municipal Codrișor. O femeie a ajuns direct pe masa de operație a chirurgilor, după o relaxare în apă. La ieșirea din bazin s-a tăiat grav la un picior, într-o bucată de faianță ruptă. Acum e imobilizată pentru trei săptămâni.
Două proiecte pe fonduri europene ar putea determina mutarea pacienților cu simptome ușoare de Covid la Năsăud iulie 8, 2020 - Spitalul Județean de Urgență primește fonduri europene pentru reabilitarea clădirilor în care funcționează secțiile Infecțioase, Oncologie și TBC. Pentru ca proiectele să fie puse în practică, acele spații trebuie eliberate, iar pacienții mutați. Unitatea medicală ar putea apela la spitalul din Năsăud pentru a prelua pacienții cu simptome ușoare de Covid.
VIDEO: Radu Moldovan – Dacă ar fi după mine, aș castra toți violatorii iulie 8, 2020 - Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud a fost prezent în studioul Bistrițeanul LIVE. Acesta a vorbit despre problemele de la nivel județetean, dar a atins și subiecte despre perioada mai puțin gloriosă a PSD și greșelile făcute. Una dintre ele - recursul compensatoriu. Radu Moldovan a declarat că ar castra toți violatorii.
VIDEO: Mai mulți psihologi și consilieri școlari, din toamnă! „Investiția în educație este cea mai importantă” iulie 8, 2020 - „Mă bucur că și această inițiativă a avut succes. Ea urmează să fie promulgată. Este absolută nevoie de acești consilieri școlari. Mai ales când ne gândim la copiii care trebuie să-și aleagă viitorul liceu sau școală profesională”, apreciază deputatul USR BN Cristina Iurișniți.
CRUNT! Aduse din Timișoara la Bistrița, drogate și obligate să se prostitueze iulie 8, 2020 - Polițiștii din Timișoara au destructurat o grupare specializată în trafic de persoane, care opera în Timișoara, dar și în Bistrița-Năsăud. Tinerele erau aduse în județul nostru, drogate și obligate să întrețină relații sexuale contra cost.
Bistrița-Năsăud: 11 cazuri pozitive și 13 vindecați. La nivel național, 30.175 persoane infectate iulie 8, 2020 - Avem 593 cazuri pozitive de COVID-19 în Bistrița-Năsăud. În ultimele 24 de ore 11 bistrițeni au fost infectați cu coronavirus, iar 13 persoane au fost declarate vindecate și externate. La nivel național, în același interval de timp, au fost înregistrate 555 de cazuri noi de infecție.
Doi primari zac în spital, infectați cu COVID 19! AFLĂ starea lor: iulie 8, 2020 - Coronavirusul a atacat persoane din diferite pături sociale sau domenii de activitate. Nici cei din administrație nu au scăpat. Fostul primar din comuna Șanț, dar și primarul din Galații Bistriței au ajuns la spital. Aceștia zac deja de ceva timp în spital. AFLĂ care e starea lor:
PATRU bistrițeni depistați cu COVID 19 au REFUZAT internarea! Doi erau simptomatici iulie 8, 2020 - Decizia CCR cu privire la gestionarea cazurilor de COVID 19 a dus la o situație...anormală. Patru bistrițeni depistați cu COVID 19, dintre care doi simptomatici, au REFUZAT internarea. Autoritățile locale NU pot face nimic.
Aquabis: Străzi din Bistrița, fără apă azi, pentru câteva ore iulie 8, 2020 - Câteva străzi din Bistrița vor rămâne fără apă astăzi, 8 iulie 2020, pentru câteva ore - anunță Aquabis. Defecțiuni și în Livezile și Dorolea:
Lovită de vaca pe care o ducea la pășunat! Cercetat pentru incident… un șofer! iulie 8, 2020 - S-a întâmplat în această dimineață, în Blăjenii de Jos. O femeie care își ducea vaca la pășunat a fost lovită de animal. De vină pentru incident... un șofer.
Radu Moldovan: „Vasile Dâncu a refuzat să preia conducerea PSD” iulie 8, 2020 - În Partidul Social Democrat au reînceput jocurile de culise, odată cu apropierea alegerii unei noi conduceri care să ducă partidul în alegerile locale și parlamentare din 2020. Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud a explicat într-o emisiune Bistrițeanul LIVE de ce nu a acceptat Vasile Dâncu să preia conducerea partidului. Dâncu va ocupa o altă funcție-cheie din PSD.
Stânga se unește, stânga se transformă! PSD, ALDE și Pro România sunt acum Alianța pentru Bistrița-Năsăud iulie 7, 2020 - Alianța pentru Bistrița-Năsăud și-a lansat candidaturile pentru alegerile locale din 27 septembrie. PSD are 45 de candidați la tot atâtea primării, ALDE  7 și Pro România  4. Candidatul unic la Consiliul Județean: Radu Moldovan.
Parchetul de pe lângă Judecătoria Năsăud a înregistrat dosar penal în cazul focarului Covid de la Maieru iulie 7, 2020 - Cazul focarului de Covid de la Maieru este în atenția procurorilor de la Năsăud, care au deschis astăzi un dosar penal, în cadrul căruia vor încerca să clarifice ce s-a întâmplat acolo și cine se face vinovat.
BISTRIȚA, un oraș norocos. Un pariu riscant… iulie 7, 2020 - Un pariu riscant? „Încă o dată, Bistrița se dovedește a fi un loc special. Un oraș norocos, dintr-un motiv cât se poate de simplu: are instituții în care omul potrivit este la locul potrivit...” 
VIDEO. Fără condamnați penal în școli: „O curățenie absolut necesară în educație!” iulie 7, 2020 - „Vorbim despre o igienizare și o curățenie absolut necesară în sistemul de educație”, a avertizat profesoara Cristina Iurișniți, deputat USR de Bistrița-Năsăud, referindu-se la scandalul iscat de profesorul Vasile Maternik, din Șanț. Cei care agresează elevi nu mai au ce căuta în învățământ.
Supercom se revoltă: Vitalia ne împiedică să golim gunoiul! La propriu! iulie 7, 2020 - Supărare mare la Supercom, după începerea lucrărilor la celula II de la Tărpiu. Mașinile firmei derapează pe mâzgă și se împotmolesc în noroiul format de mașinile folosite la lucrări. Cum groapa de la Tărpiu e administrată de Vitalia, s-ar părea că războiul dintre cele două nu se mai termină.
Cristian Niculae: Ștergem „cu buretele” datorii de 3,7 milioane de lei! Plus alte facilități fiscale iulie 7, 2020 - S-a votat! Bistrițenii vor avea parte de mai multe facilități fiscale. Iar dacă ei își fac datoria de cetățeni, municipalitatea e și ea iertătoare. ”Ștergem datorii de 3,7 milioane de lei. Plus că sunt și alte facilități fiscale deja adoptate și mai așteptăm undă verde și pentru altele!” a declarat Cristian Niculae.
Aquabis: Stradă din Beclean, fără apă azi, pentru câteva ore iulie 7, 2020 - O stradă din Beclean va rămâne fără apă astăzi, 7 iulie 2020, pentru câteva ore - anunță Aquabis.
Bistrița-Năsăud: Opt cazuri pozitive, 12 vindecați și un deces. La nivel național, 29.620 persoane infectate iulie 7, 2020 - Avem 582 cazuri pozitive de COVID-19 în Bistrița-Năsăud. În ultimele 24 de ore opt bistrițeni au fost infectați cu coronavirus, 12 persoane au fost declarate vindecate și externate, iar o persoană infectată cu COVID-19 a decedat. La nivel național, în același interval de timp, au fost înregistrate 397 de cazuri noi de infecție.
FOTO: Percheziții în Bistrița-Năsăud, Vâlcea și Italia într-un dosar penal de fraudă informatică și spălare de bani iulie 7, 2020 - Percheziții în România și Italia, mai exact în Bistrița-Năsăud, Vâlcea și Genova. Acțiunea are loc în cadrul unui dosar penal de fraudă informatică și spălare de bani. Prejudiciul cauzat - peste 1,5 milioane euro în mai puțin de un an.
VIDEO: Trimis în judecată la patru ani de când a omorât un bunic, în Uriu iulie 7, 2020 - Un accident rutier a avut loc la finele lui 2016, în Uriu. Un bunic a fost lovit din plin de un autoturism, în timp ce traversa neregulamentar DN 17. La aproape patru ani de la eveniment, șoferul a fost trimis în judecată.
FOTO: Parcul din Subcetate, aproape gata să fie dat în folosință iulie 7, 2020 - Lucrările la parcul din Subcetate aveau termen de finalizare în 30 iunie. Toate sunt așezate la locul lor, așa că mai urmează recepția. CÂND s-ar putea bucura locatarii din zonă de oaza verde:
Printr-un telefon a „convins” un bărbat să-i dea 10.000 de euro și 27.600 de lei. Acum va plăti iulie 7, 2020 - Un bistrițean este trimis în judecată pentru șantaj, după ce a reușit să convingă, doar cu un telefon, un bărbat să îi dea 10.000 de euro și 27.600 de lei. Acesta riscă acum închisoarea.
Pedepsirea celor responsabili de infectarea cu Covid și moartea a 5 bătrâni de la Maieru, în sarcina familiilor. Ce măsuri s-au luat iulie 7, 2020 - Invitată la Bistrițeanul Live, Anca Andrițoiu, șefa Direcției de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud a comentat și situația de la centrul de bătrâni de la Maieru, unde cinci persoane deja și-au pierdut viața, după ce au fost infectate cu Covid-19. Potrivit acesteia, practic sarcina tragerii la răspundere a vinovaților revine familiilor decedaților.
Trei nenorociri în mai puțin de o oră. A fost solicitată intervenția elicopterului SMURD iulie 6, 2020 - În mai puțin de o oră, trei nenorociri au avut loc în județ. Un bărbat și-a prins brațul într-o presă de balotat în Șieuț și s-a solicitat intervenția elicopterului SMURD. La scurt timp, un copil a fost lovit de mașină în localitatea Telciu, iar un bărbat cu handicap din Florești s-a electrocutat.
Două persoane infectate cu COVID 19 au cerut externarea, pe propria răspundere! iulie 6, 2020 - Curtea Consituțională a României a dat ”libertate” celor infectați cu COVID 19 să plece din spital, când vor, la cerere. Doi bistrițeni au profitat de această libertate.
Prins de două ori băut și fără permis la volan. A doua oară a fost aproape de comă alcoolică iulie 6, 2020 - Un bărbat riscă să își petreacă următorii ani după gratii, după ce a fost prins de două ori băut și fără permis, la volan. A doua oară a fost prins luna trecută, fiind aproape de comă alcoolică
Aquabis: „Vă rugăm să vă asigurați stocurile de apă necesare” Nu va fi apă în 7 iulie, în Năsăud și Rebrișoara iulie 6, 2020 - „Vă rugăm să vă asigurați stocurile de apă necesare”! Nu va fi apă mâine, 7 iulie, în Năsăud și Rebrișoara - transmite, într-un comunicat Aquabis.  
Al cincilea deces la Centrul de Bătrâni Maieru în contextul focarului de COVID 19 iulie 6, 2020 - Încă un deces al unui beneficiar al Centrului de Bătrâni Maieru s-a înregistrat azi. Numărul total al celor decedați ajunge astfel la cinci, în contextul focarului izbucnit acolo. La nivelul județului s-a înregsitrat decesul cu numărul 51.
Spitalul Județean trebuie să mute pe repede-nainte secțiile de pe Alba Iulia și Ghinzii, altfel riscă să piardă banii pentru modernizare iulie 6, 2020 - Spitalul Județean de Urgență Bistrița trebuie să relocheze cât de curând secțiile de pe Alba Iulia și respectiv Ghinzii, în caz contrar riscă să piardă finanțarea europeană pentru reabilitarea lor.