20.7 C
Bistrița
luni, iunie 24, 2024

FAKE NEWS: Deja se exagerează! Un candidat promite nu marea cu sarea, ci marea cu piperul!

Sătul să audă cum alții promit alegătorilor marea cu sarea și luna de pe cer, un candidat ridică ștacheta: promite marea cu piperul!

Știați că sarea poate produce hipertensiune arterială, boli de inimă și accident vascular cerebral? Tocmai de aceea eu vă promit marea cu piperul, care e mult mai sănătos, antiinflamatoriu și foarte bogat în antioxidanți!” –  declară candidatul.

Asta a dat idei și candidaților UDMR care deja încep să promită marea cu paprika.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!