3.9 C
Bistrița
miercuri, februarie 21, 2024

Florentina și Petre Giurgi, invitați în recital la Festivalul „Pană de Păun”. Ce alte surprize au pregătit organizatorii

Nume sonore ale folclorului național participă săptămâna viitoare la Festivalul național „Pană de Păun”. Evenimentul a ajuns la ediția cu numărul 13 și va cuprinde câteva momente aniversare, dar și un concurs pentru tinerii interpreți din toate zonele folclorice ale țării.

Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud, Centrul Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud și Centrul Cultural „Dacia” îi invită pe bistrițenii iubitori de folclor la o nouă ediție a Festivalului Național Concurs de Interpretare „Pană de Păun”.
Evenimentul a ajuns la ediția cu numărul 13 și se desfășoară la Bistrița, în 16 și 17 noiembrie 2022, la Centrul Cultural Dacia.
Artiștii vor fi acompaniați de Orchestra Ansamblului Profesionist „Dor Românesc”, dirijată de Horațiu Cigu.
Miercuri, 16 noiembrie, de la ora 18.00, organizatorii au progrmat un Moment aniversar special. Participă Cornelia Ardelean Archiudean, Viorica Lazăr, Petre Petruse și Dumitru Ciupa.
Ulterior, pe scena Centrului cultural Dacia se va desfășura concursul de interpretare a cântecului popular românesc. Competiția reunește tineri interpreți din toate zonele folclorice ale țării.
Joi, 17 noiembrie 2022, de la ora 18.00 are loc Gala Laureaților și decernarea premiilor.
Învitați în recital:
  • FLORENTINA ȘI PETRE GIURGI
  • ROXANA RECHE și ALEXANDRU PAL
  • MARIANA MORCAN
  • PAMFIL ROATĂ
  • IOANA MARIA ARDELEAN
  • FLORINA BĂLAN – câștigătoarea trofeului 2018
Publicul spectator va avea ocazia să desemneze câştigătorul premiului de popularitate.
Biletele se găsesc la Centrul Cultural „Dacia”.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: