-0.5 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

FOTBAL: Debut cu dreptul! Gloria aduce maximul de puncte din meciul cu Ocna Dej

Echipa de fotbal a CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a debutat cu dreptul în prima etapă din Liga 3 în deplasare, contra Ocna Dej. Golul victoriei a venit în minutul 35, iar cele 3 puncte ajung la Bistrița.

Gloria s-a descurcat cu Dejul, o echipă ce n-a prea iertat echipa bistrițeană la întâlnirile directe.

Fotbaliștii Gloriei 2018 aduc primele puncte din deplasarea de la Jucu, după ce au învins CS Minerul 1947 Ocna Dej cu scorul de 1-0.

În minutul 35, Nini Popescu execută pe lung o lovitură liberă de la 35 de metri, Carl Davordzie recentrează și Antoniu Manolache înscrie cu capul, din careu.

Cele două echipe se vor întâlni și marți, de la ora 17:00 pe stadionul Jean Pădureanu din Bistrița, în faza a 2-a a Cupei României.

Foto/info: CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.