0.6 C
Bistrița
joi, decembrie 1, 2022

FOTO: Coșuri și cutii cu flori de primăvară parfumate, de Ziua Mamei, la Euforia Floral Boutique!

Este momentul perfect să transmiteți toată dragostea femeilor speciale din preajma voastră – mamelor, iubitelor, surorilor sau prietenelor care v-au fost alături în momentele dificile de peste an. Euforia Floral Boutique v-a pregătit câteva aranjamente surprinzătoare, cu flori cultivate în România!

„Iubește femeia, prețuiește-o și dăruiește-i flori în orice zi! Acum mai mult ca oricând – pentru că merită și pentru că este specială!” – ne îndeamnă floriștii de la Euforia Floral Boutique

Și pentru că tot se apropie 8 Martie – floriștii de la Euforia Floral Boutique v-au pregătit câteva surprize speciale: aranjamente de flori minunate cultivate în România, pentru femeile minunate din viața voastră!

La Euforia Floral Boutique aveți ocazia să găsiți astăzi și mâine – dar și în celelealte zile ale săptămânii – impresionante coșuri și cutii cu flori de primăvară parfumate. 

Cu asemenea spectaculoase și colorate cadouri, primăvara va străluci în sufletul vostru. Și mai mult, va transmite fără ocolișuri mesajul de dragoste pe care florile îl poartă cu sine – tuturor doamnelor sau domnișoarelor dragi din viața voastră.

Dacă sunteți presați de timp și nu aveți cum să treceți pragul Euforia Floral Boutique – florăria de la intrarea în magazinul Kaufland, de pe Bulevardul Independenței din Bistrița – cadoul se poate comanda și la telefon: 0752.195.270 sau pe adresa – [email protected].

Nu trebuie decât să comandați și să plătiți cu cardul pe www.euforiaonline.ro.

La Euforia Floral Boutique – florăria situată la intrarea din magazinul Kaufland, pe Bulevardul Independenței din Bistrița – este deschis până la ora 21.00, iar mâine, între orele 08.00 – 21.00.

Mai multe detalii sau idei de cadouri speciale pentru 8 Martie, mai multe fotografii cu aranjamente florale marca Euforia Floral Boutique se pot admira pe pagina lor de Facebook sau pe Instagram

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...