12.7 C
Bistrița
duminică, octombrie 1, 2023

FOTO: Coșuri și cutii cu flori de primăvară parfumate, de Ziua Mamei, la Euforia Floral Boutique!

Este momentul perfect să transmiteți toată dragostea femeilor speciale din preajma voastră – mamelor, iubitelor, surorilor sau prietenelor care v-au fost alături în momentele dificile de peste an. Euforia Floral Boutique v-a pregătit câteva aranjamente surprinzătoare, cu flori cultivate în România!

„Iubește femeia, prețuiește-o și dăruiește-i flori în orice zi! Acum mai mult ca oricând – pentru că merită și pentru că este specială!” – ne îndeamnă floriștii de la Euforia Floral Boutique

Și pentru că tot se apropie 8 Martie – floriștii de la Euforia Floral Boutique v-au pregătit câteva surprize speciale: aranjamente de flori minunate cultivate în România, pentru femeile minunate din viața voastră!

La Euforia Floral Boutique aveți ocazia să găsiți astăzi și mâine – dar și în celelealte zile ale săptămânii – impresionante coșuri și cutii cu flori de primăvară parfumate. 

Cu asemenea spectaculoase și colorate cadouri, primăvara va străluci în sufletul vostru. Și mai mult, va transmite fără ocolișuri mesajul de dragoste pe care florile îl poartă cu sine – tuturor doamnelor sau domnișoarelor dragi din viața voastră.

Dacă sunteți presați de timp și nu aveți cum să treceți pragul Euforia Floral Boutique – florăria de la intrarea în magazinul Kaufland, de pe Bulevardul Independenței din Bistrița – cadoul se poate comanda și la telefon: 0752.195.270 sau pe adresa – [email protected].

Nu trebuie decât să comandați și să plătiți cu cardul pe www.euforiaonline.ro.

La Euforia Floral Boutique – florăria situată la intrarea din magazinul Kaufland, pe Bulevardul Independenței din Bistrița – este deschis până la ora 21.00, iar mâine, între orele 08.00 – 21.00.

Mai multe detalii sau idei de cadouri speciale pentru 8 Martie, mai multe fotografii cu aranjamente florale marca Euforia Floral Boutique se pot admira pe pagina lor de Facebook sau pe Instagram

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!