18.5 C
Bistrița
joi, mai 26, 2022

FOTO: Coșuri și cutii cu flori de primăvară parfumate, de Ziua Mamei, la Euforia Floral Boutique!

Este momentul perfect să transmiteți toată dragostea femeilor speciale din preajma voastră – mamelor, iubitelor, surorilor sau prietenelor care v-au fost alături în momentele dificile de peste an. Euforia Floral Boutique v-a pregătit câteva aranjamente surprinzătoare, cu flori cultivate în România!

„Iubește femeia, prețuiește-o și dăruiește-i flori în orice zi! Acum mai mult ca oricând – pentru că merită și pentru că este specială!” – ne îndeamnă floriștii de la Euforia Floral Boutique

Și pentru că tot se apropie 8 Martie – floriștii de la Euforia Floral Boutique v-au pregătit câteva surprize speciale: aranjamente de flori minunate cultivate în România, pentru femeile minunate din viața voastră!

La Euforia Floral Boutique aveți ocazia să găsiți astăzi și mâine – dar și în celelealte zile ale săptămânii – impresionante coșuri și cutii cu flori de primăvară parfumate. 

Cu asemenea spectaculoase și colorate cadouri, primăvara va străluci în sufletul vostru. Și mai mult, va transmite fără ocolișuri mesajul de dragoste pe care florile îl poartă cu sine – tuturor doamnelor sau domnișoarelor dragi din viața voastră.

Dacă sunteți presați de timp și nu aveți cum să treceți pragul Euforia Floral Boutique – florăria de la intrarea în magazinul Kaufland, de pe Bulevardul Independenței din Bistrița – cadoul se poate comanda și la telefon: 0752.195.270 sau pe adresa – [email protected].

Nu trebuie decât să comandați și să plătiți cu cardul pe www.euforiaonline.ro.

La Euforia Floral Boutique – florăria situată la intrarea din magazinul Kaufland, pe Bulevardul Independenței din Bistrița – este deschis până la ora 21.00, iar mâine, între orele 08.00 – 21.00.

Mai multe detalii sau idei de cadouri speciale pentru 8 Martie, mai multe fotografii cu aranjamente florale marca Euforia Floral Boutique se pot admira pe pagina lor de Facebook sau pe Instagram

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

5 moduri prin care să-ți surprinzi partenerul

Simți că rutina îți acaparează relația? Surprinde-ți partenerul cu gesturi mici, dar însemnate, care să mențină...

Cauți ansambluri de joacă outdoor și jucării de sezon pentru cei mici?! La FILEXPO găsești de toate!

Dacă ești în căutarea unor jucării de sezon pentru copii, dacă vrei să faci un cadou...

Weekend mediteraneean, pe Pietonal: scoici, calamari, pui de baltă, caracatițe, gătite de bucătari pricepuți!

Finalul acesta de săptămână vi-l puteți petrece savurând bunătăți mediteraneene și orientale. Pe Pietonalul Liviu Rebreanu...