16 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

FOTO: Coșuri și cutii cu flori de primăvară parfumate, de Ziua Mamei, la Euforia Floral Boutique!

Este momentul perfect să transmiteți toată dragostea femeilor speciale din preajma voastră – mamelor, iubitelor, surorilor sau prietenelor care v-au fost alături în momentele dificile de peste an. Euforia Floral Boutique v-a pregătit câteva aranjamente surprinzătoare, cu flori cultivate în România!

„Iubește femeia, prețuiește-o și dăruiește-i flori în orice zi! Acum mai mult ca oricând – pentru că merită și pentru că este specială!” – ne îndeamnă floriștii de la Euforia Floral Boutique

Și pentru că tot se apropie 8 Martie – floriștii de la Euforia Floral Boutique v-au pregătit câteva surprize speciale: aranjamente de flori minunate cultivate în România, pentru femeile minunate din viața voastră!

La Euforia Floral Boutique aveți ocazia să găsiți astăzi și mâine – dar și în celelealte zile ale săptămânii – impresionante coșuri și cutii cu flori de primăvară parfumate. 

Cu asemenea spectaculoase și colorate cadouri, primăvara va străluci în sufletul vostru. Și mai mult, va transmite fără ocolișuri mesajul de dragoste pe care florile îl poartă cu sine – tuturor doamnelor sau domnișoarelor dragi din viața voastră.

Dacă sunteți presați de timp și nu aveți cum să treceți pragul Euforia Floral Boutique – florăria de la intrarea în magazinul Kaufland, de pe Bulevardul Independenței din Bistrița – cadoul se poate comanda și la telefon: 0752.195.270 sau pe adresa – [email protected].

Nu trebuie decât să comandați și să plătiți cu cardul pe www.euforiaonline.ro.

La Euforia Floral Boutique – florăria situată la intrarea din magazinul Kaufland, pe Bulevardul Independenței din Bistrița – este deschis până la ora 21.00, iar mâine, între orele 08.00 – 21.00.

Mai multe detalii sau idei de cadouri speciale pentru 8 Martie, mai multe fotografii cu aranjamente florale marca Euforia Floral Boutique se pot admira pe pagina lor de Facebook sau pe Instagram

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...