20.2 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

FOTO- DUMITRIȚA: A transformat centrul satului în parc de dezmembrări rable

Ce-a fost și ce-a ajuns! Dacă pe vremuri centrul satului era locul unde tinerii se adunau la horă, acum centrul satului poate fi orice altceva. E și cazul Dumitriței, acolo unde centrul satului e locul unde se adună… rablele.

Centrul satului – locul unde altădată bărbații se adunau să ia decizii pentru bunul mers al comunității.

Centrul satului – locul unde tinerii se adunau la horă, unde se legau povești de dragoste pe viață!

Centrul satului – locul în care se înălțau monumente în cinstea celor căzuți de dragul patriei!

Și lista poate continua!

Dar, ce-a fost și ce-a ajuns! Dacă altădată, centrul satului era „un loc sfânt”, acum poate fi orice! E și cazul Dumitriței!

Aici, centrul satului și-a păstrat doar ideea de „loc unde se adună”… dar nu oameni, ci rable!

Chiar în „buricul târgului”, un bărbat din Dumitrița și-a deschis un service de reparații și dezmembrări auto. Afacerea îi merge ca pe roate, așa că și-a extins locul de „depozitare” a rablelor. Astfel, întregul centru al satului a devenit un „cimitir” de mașini sau „sală de așteptare”, pentru cele ce trebuie reparate.

În ultimi 3 sau 4 ani, spațiul public din centrul satului s-a transformat în parcarea unui „service” și parc de dezmembrări, dacă îl putem numi așa. Fiecare metru public este folosit abuziv, iar intrarea în curte este foarte îngreunată chiar imposibilă câteodată” ,

a scris un iubitor al centrului satului de altădată.

Omul a trimis pe adresa redacției chiar și câteva poze de pe Google maps pentru a arăta cum era odinioară și cum arată acum acea zonă.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...