11.4 C
Bistrița
duminică, septembrie 19, 2021

FOTO: După bunica lui Mircea Bravo, un alt personaj celebru invitat la Visuia

Preotul Călin Pop din Parohia Ortodoxă Visuia își uimea enoriașii la început de septembrie, invitând-o pe bunica lui Mircea Bravo în mijlocul comunității.

Tanti Lenuța sau Bunica din Chinteni este un adevărat fenomen pe rețelele de socializare. A profitat cu generozitate de această notorietate, pentru a-i îndemna pe cei mai mici să meargă la biserică: 

Lecția inedită de religie dată de „bunica din Chinteni” copiilor din Visuia: „Dacă nu mă duc o duminică la Biserică, nu-s sănătoasă toată săptămâna”

Înainte de a începe școala, un alt personaj celebru a vorbit copiilor din Visuia.

S-a întâmplat duminică, 12 septembrie, când în parohia ortodoxă de la Visuia, începând cu ora 18.00, a fost săvârșită o slujbă specială.

L-am rugat pe Milostivul Dumnezeu să îi binecuvinteze pe tinerii și copiii comunității noastre. Să reverse asupra lor harul Său și să le lumineze mintea și inima”, a povestit preotul Călin Pop.

Copiii au avut parte de surprize de proporții. Fiecare a primit câte o pungă cu rechizite pentru a întâmpina noul an școlar pregătit corespunzător.

Acest lucru se datorează unor oameni cu suflet mare, creștini buni, cărora le mulțumesc pe această cale. Sunt mereu alături de mine și mă sprijină în toate activitățile pe care le desfășor!
Surpriza mare a fost Dan Negru, cunoscutul prezentator și om de televiziune. Le-a vorbit copiiilor din Visuia, printr-un apel video pe whatss app, despre importanța școlii și a Bisericii”, a mai povestit preotul Călin Pop.

Dan Negru a mai subliniat faptul că e prea scurt timpul pentru a ne putea vorbi câte și-ar dori, dar că într-o zi îi va vizita pe copii chiar la Visuia, la ei acasă. 

Mulțumim Bunului Dumnezeu pentru darurile pe care ni le dă! Mulțumim tuturor celor care ne-au ajutat! Copiii sunt totul…”, a concluzionat preotul Călin Pop.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...

FOTO: La Roser House ai lacul Colibița la picioare!

Lucrezi, alergi dintr-o parte în alta, și ai nevoie de un loc unde să te deconectezi....

Italtextil Sărata, Fan Curier Bistrița, Rombat și Leoni fac angajări! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Fan Curier, Italtextil Sărata sau RCB Electro...