15.9 C
Bistrița
joi, mai 19, 2022

FOTO – FELEAC: Un bărbat cu arsuri, după ce casa i-a luat foc

Pompierii intervin în aceste momente la un incendiu în localitatea Feleac. O casă de locuit a fost cuprinsă de flăcări. Un bărbat s-a ales cu arsuri, fiind preluat de echipajul medical.

Un apel la 112 anunța un incendiu la o casă de locuit în Feleac. Pompierii militari de la Garda de Intervenție Beclean au fost direcționați la caz.

Echipajele de interventie au găsit casa cuprinsă integral de flăcări. S-a solicitat și intervenția unui echipaj medical deoarece un bărbat s-a ales cu arsuri.

Echipajul de Terapie Intensivă Mobilă SMURD a preluat un bărbat de 49 de ani, cu arsuri la nivelul fetei și membrelor superioare. Acesta va fi evacuat la CPU Beclean”, transmit reprezentanții ISU BN.

UPDATE

Intervenția a durat aproximativ o oră. Cel mai important lucru când au ajuns echipajele a fost evacuarea unei butelii. Asta pentru a evita producerea unei deflagrații.

Incendiul se manifesta la acoperișul casei pe aproximativ 80 mp, precum și la nivelul încăperilor. Au ars elementele de mobilier și materialele combustibile din camerele cuprinse de incendiu” au transmis reprezentanții ISU BN.

Bărbatul a fost transferat la UPU SMURD Bistrița, în cele din urmă. Conform ISU BN,  prezenta arsuri de gradul II la nivelul membrelor superioare, respectiv leziuni ușoare la nivelul căilor respiratorii în urma inhalării fumului.

După finalizarea intervenției și îndepărtarea elementelor de construcție care prezentau riscul prăbușirii, în urma cercetării de la fața locului s-a stabilit faptul că incendiul a fost provocat în urma tentativei de a aprinde focul dintr-o sobă cu acumulare de căldură (teracotă) cu lichid inflamabil (benzină)”, transmit pompierii.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: