-0.8 C
Bistrița
miercuri, noiembrie 29, 2023

FOTO: Mesaje disperate, din partea angajaților unor restaurante din oraș. „Toată vara am dezinfectat mese, suprafețe, mâini… Pentru ce?”

Mesaje disperate și furioase, din partea angajaților unor restaurante din oraș, au început să apară în mediul online: „Toată vara am dezinfectat mese, suprafețe, mâini… Am lămurit și explicat cliențior că nu îi putem lăsa mai mulți de 4 la o masă. Am cerut numere de telefon, am făcut condici de rezervări! Am luat temperatura angajaților, ne-a panicat fiecare strănut și durere de cap… Am stat „ghiocel” la fiecare control. Și au fost muuulte, credeți-mă! Pentru ce?”

Pentur că în Bistrița incidența cumulată a cazurilor de îmbolnăviri cu Covid-19 a trecut de 3/1000 de locuitori în ultimele două săptămâni, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud a decis că – începând de ieri – consumul de băuturi și preparate în interiorul cafenelelor și restaurantelor este interzis.

Activitatea restaurantelor și cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau a altor unități de cazare este permisă doar pentru clienții cazați în unitățile de cazare respective: 

Covid-19 închide restaurantele și cafenelele! Masca devine OBLIGATORIE și pe stradă, în Bistrița

Cu Horeca ce aveți ?!?!

Toată vara am dezinfectat mese, suprafețe, mâini… Am măsurat distanța între scaune. Am lămurit și explicat cliențior că nu îi putem lăsa mai mulți de 4 la o masă.

Am cerut numere de telefon, am făcut condici de rezervări! Am luat temperatura angajaților, ne-a panicat fiecare strănut și durere de cap…

Am făcut tabele și tabelașe cu temperaturi, grafice cu dezinfectări.

Am stat „ghiocel” la fiecare control. Și au fost muuulte, credeți-mă!!!

Și din nou am dezinfectat, măsurat distanțe, am făcut tabele, am luat temperatura!!!!

Pentru ce?????  Ca să fim închiși și trimiși acasă ?????? Să ne lămurească și pe noi cineva!!!

Ana Maria, Adi, Denzso, Angela, Cătălin, Radu, Melinda, Andra, Alin, Mia, Maria, Simona, Alexandru, Szsndor, Matei, Sofia, Dorian, Gabriel – angajații Casa Someșană

Același mesaj a fost postat și de Business Bistro & Cafe: 

În timp ce alte restaurante precum Casa Doamnelor, au recunoscut cu resemnare că își desfășoară activitatea la 30% din capacitate și au trecut la etapa „livrări la domiciliu”: 

Foto deschidere @ Zile și Nopți

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.