12.7 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

FOTO: Mesaje disperate, din partea angajaților unor restaurante din oraș. „Toată vara am dezinfectat mese, suprafețe, mâini… Pentru ce?”

Mesaje disperate și furioase, din partea angajaților unor restaurante din oraș, au început să apară în mediul online: „Toată vara am dezinfectat mese, suprafețe, mâini… Am lămurit și explicat cliențior că nu îi putem lăsa mai mulți de 4 la o masă. Am cerut numere de telefon, am făcut condici de rezervări! Am luat temperatura angajaților, ne-a panicat fiecare strănut și durere de cap… Am stat „ghiocel” la fiecare control. Și au fost muuulte, credeți-mă! Pentru ce?”

Pentur că în Bistrița incidența cumulată a cazurilor de îmbolnăviri cu Covid-19 a trecut de 3/1000 de locuitori în ultimele două săptămâni, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud a decis că – începând de ieri – consumul de băuturi și preparate în interiorul cafenelelor și restaurantelor este interzis.

Activitatea restaurantelor și cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau a altor unități de cazare este permisă doar pentru clienții cazați în unitățile de cazare respective: 

Covid-19 închide restaurantele și cafenelele! Masca devine OBLIGATORIE și pe stradă, în Bistrița

Cu Horeca ce aveți ?!?!

Toată vara am dezinfectat mese, suprafețe, mâini… Am măsurat distanța între scaune. Am lămurit și explicat cliențior că nu îi putem lăsa mai mulți de 4 la o masă.

Am cerut numere de telefon, am făcut condici de rezervări! Am luat temperatura angajaților, ne-a panicat fiecare strănut și durere de cap…

Am făcut tabele și tabelașe cu temperaturi, grafice cu dezinfectări.

Am stat „ghiocel” la fiecare control. Și au fost muuulte, credeți-mă!!!

Și din nou am dezinfectat, măsurat distanțe, am făcut tabele, am luat temperatura!!!!

Pentru ce?????  Ca să fim închiși și trimiși acasă ?????? Să ne lămurească și pe noi cineva!!!

Ana Maria, Adi, Denzso, Angela, Cătălin, Radu, Melinda, Andra, Alin, Mia, Maria, Simona, Alexandru, Szsndor, Matei, Sofia, Dorian, Gabriel – angajații Casa Someșană

Același mesaj a fost postat și de Business Bistro & Cafe: 

În timp ce alte restaurante precum Casa Doamnelor, au recunoscut cu resemnare că își desfășoară activitatea la 30% din capacitate și au trecut la etapa „livrări la domiciliu”: 

Foto deschidere @ Zile și Nopți

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: