20.2 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

FOTO: N-a adaptat viteza în curbă și a lovit mașina care venea din sensul opus

S-a întâmplat azi, în Sigmir, în apropiere de intersecția spre Șieu Măgheruș. Șoferul unui microbuz nu a adaptat viteza în curbă, întrând pe contrasens și lovind o autoutilitară care circula regulamentar.

Un accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp în localitatea Sigmir. Un microbuz înmatriculat în Cluj, nu a adaptat viteza în curbă, și, la intersecția cu drumul ce duce spre Șieu-Măgheruș, a intrat pe contrasens. Astfel, a lovit o autoutilitară care circula regulamentar. La volanul acesteia se afla un bărbat din Sigmir.

În urma impactului, cei doi șoferi au fost răniți ușor, fără a le fi pusă viața în pericol. De evaluarea lor medicală s-au ocupat paramedicii de pe Echipajul de Prim-Ajutor din cadrul SMURD.

În microbuzul cu numere de Cluj se afla și o femeie, care nu a fost rănită deloc.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cele întâmplate.

Traficul a fost îngreunat în zonă.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...