9.9 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 2, 2023

FOTO – Noapte de foc: trei incendii în mai puțin de 12 ore

Noapte de foc pentru pompierii din Bistrița-Năsăud, care au avut de luptat cu trei incendii. În mai puțin de 12 ore au avut loc trei incendii, în zone diferite din județ. Acestea au izbucnit în Posmuș, Jelna și Domnești.

Primul incendiu s-a anunțat vineri după-masă, în jurul orei 16:30, în localitatea Posmuș. Flăcările au fost lichidate rapid și au afectat aproximativ 10 metri pătrați din acoperișul unei case. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

Câteva ore mai târziu, un alt incendiu cuprindea un șopron din localitatea Jelna. Incendiul se manifesta generalizat la anexă, existând posibilitatea ca acesta să se extindă la casă. Pompierii au reușit să limiteze daunele, astfel că locuința nu a fost afectată.

„În incendiu au ars șopronul în totalitate, o bucătărie de vară pe o suprafață de aproximativ 80 de metri pătrați și acoperișul unei lemnării pe o suprafață de 10 metri pătrați. Cauza probabilă a incendiului este în curs de cercetare”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița, Cristina Răcilă.

În jurul orei 03:50, acoperișul unei case din localitatea Domnești a fost cuprins de flăcări. Din fericire, proprietarii au reușit să iasă la timp din casă, înainte de a fi răniți. Flăcările au distrus aproximativ 30 de metri pătrați din casa respectivă.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.