25.8 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

FOTO – Noapte de foc: trei incendii în mai puțin de 12 ore

Noapte de foc pentru pompierii din Bistrița-Năsăud, care au avut de luptat cu trei incendii. În mai puțin de 12 ore au avut loc trei incendii, în zone diferite din județ. Acestea au izbucnit în Posmuș, Jelna și Domnești.

Primul incendiu s-a anunțat vineri după-masă, în jurul orei 16:30, în localitatea Posmuș. Flăcările au fost lichidate rapid și au afectat aproximativ 10 metri pătrați din acoperișul unei case. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

Câteva ore mai târziu, un alt incendiu cuprindea un șopron din localitatea Jelna. Incendiul se manifesta generalizat la anexă, existând posibilitatea ca acesta să se extindă la casă. Pompierii au reușit să limiteze daunele, astfel că locuința nu a fost afectată.

„În incendiu au ars șopronul în totalitate, o bucătărie de vară pe o suprafață de aproximativ 80 de metri pătrați și acoperișul unei lemnării pe o suprafață de 10 metri pătrați. Cauza probabilă a incendiului este în curs de cercetare”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița, Cristina Răcilă.

În jurul orei 03:50, acoperișul unei case din localitatea Domnești a fost cuprins de flăcări. Din fericire, proprietarii au reușit să iasă la timp din casă, înainte de a fi răniți. Flăcările au distrus aproximativ 30 de metri pătrați din casa respectivă.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.