24.6 C
Bistrița
luni, iunie 21, 2021

FOTO: O mamă și doi copii implicați într-un accident la ieșirea din Năsăud

Un accident rutier a avut loc, în urmă cu puțin timp, la ieșirea din Năsăud spre Rebrișoara. Două autoturisme au colizionat în dreptul stației Peco. S-ar părea că o mamă și doi copii ar avea nevoie de îngrijiri medicale.

Echipajele SMURD, SAJ și ale poliției au intervenit șla un accident rutier produs la ieșirea din Năsăud, spre Rebrișoara.

Impactul între cele două autoturisme a avut loc în dreptul stației Peco. S-ar părea că cel cu Opelul a vrut să intre în stația Peco și nu ar fi acordat prioritate.

În urma accidentului, o mamă și doi copii, ambii sub 10 anișori, ar avea nevoie de îngrijiri medicale.

Modul SMURD de la Secția de Pompieri Năsăud și un echipaj SAJ BN intervin în aceste momente la ieșirea din orașul Năsăud spre Rebrisoara la un accident rutier. Din primele informații trei persoane ( mama și doi copii au nevoie de îngrijiri medicale)” transmit reprezentanții ISU BN.

În total în cele două autoturisme se aflau 5 persoane.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

COLIBIȚA: Mâncăruri Tradiționale la ceaun vă așteaptă zilnic la terasa Delice Pan

Aerul de munte te face să-ți fie fooooame! Ei bine, de azi, la terasa Delice Pan...

„Ghidul consumatorului informat”: Electrica Furnizare explică prețurile energiei electrice de la 1 iulie și cum își protejează în continuare clienții

Electrica Furnizare anunță acordarea unui discount tuturor clienților săi care aleg până la data de 31.08.2021 un produs din piața concurențială.

Vineri, la Noblige, degustare de vinuri nobile Purcari, printre tablourile lui Miron Duca

După o perioadă lungă de restricții, cui nu i s-a făcut dor de evenimente rafinate, cu...