23.9 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

FOTO: Record de vaccinări, ieri, în Bistrița-Năsăud!

Un adevărat record de vaccinări s-a înregistrat ieri, în Bistrița-Năsăud. Potrivit reprezentanților Instituției Prefectului, aproape 1.500 de bistrițeni au reușit ieri să se vaccineze împotriva Sars-Cov-2. 

„Numărul persoanelor decedate din cauza virsului SARS-CoV-2 a crescut alarmant în ultima perioadă, odată cu valul patru al pandemiei. Tot mai mulți bistrițeni au decis să se vaccineze în ultimele zile”, transmite Instituția Prefectului BN.

Doar ieri, 21 octombrie, s-au vaccinat aproape 𝟏.𝟓𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐞. Dintre aceștia, 930 au fost la prima doză.

Haideți să spunem DA în fața responsabilizării! Doar prin vaccinare putem reveni la normalitate și uita de grija pandemiei”, au transmis reprezentanții Prefecturii Bistrița-Năsăud.

La rândul său, primarul Ioan Turc a anunțat că la Palatul Culturii va exista un nou punct SVSU de vaccinare. Acesta va funcționa temporar. Este destinat celor care vor să depună cereri pentru ajutorul de încălzire și doresc să se și vaccineze, cu un drum.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.