6.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

FOTO: Record de vaccinări, ieri, în Bistrița-Năsăud!

Un adevărat record de vaccinări s-a înregistrat ieri, în Bistrița-Năsăud. Potrivit reprezentanților Instituției Prefectului, aproape 1.500 de bistrițeni au reușit ieri să se vaccineze împotriva Sars-Cov-2. 

„Numărul persoanelor decedate din cauza virsului SARS-CoV-2 a crescut alarmant în ultima perioadă, odată cu valul patru al pandemiei. Tot mai mulți bistrițeni au decis să se vaccineze în ultimele zile”, transmite Instituția Prefectului BN.

Doar ieri, 21 octombrie, s-au vaccinat aproape 𝟏.𝟓𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐞. Dintre aceștia, 930 au fost la prima doză.

Haideți să spunem DA în fața responsabilizării! Doar prin vaccinare putem reveni la normalitate și uita de grija pandemiei”, au transmis reprezentanții Prefecturii Bistrița-Năsăud.

La rândul său, primarul Ioan Turc a anunțat că la Palatul Culturii va exista un nou punct SVSU de vaccinare. Acesta va funcționa temporar. Este destinat celor care vor să depună cereri pentru ajutorul de încălzire și doresc să se și vaccineze, cu un drum.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Supercom și IMP România! Se oferă condiții excelente de muncă

Se fac angajări la ItalTextil Sărata, care caută muncitori și secretar administrativ. Panouri Decorative are nevoie de montator în Bistrița, iar Transmixt angajează / școlarizează șoferițe pentru transportul local. Oferta completă, mai jos: