13.2 C
Bistrița
marți, aprilie 16, 2024

FOTO: S-au deschis azi porțile la Grădinița „Albă ca Zăpada” din Beclean! Directorul general ADR NV, prezent la eveniment

S-au deschis azi porțile grădiniței „Albă ca Zăpada” din Beclean – o investiție de aproape un milion și jumătate de euro. La eveniment a fost prezent și directorul general ADR NV. VEZI cum arată noua construcție:

Cu bucurie am dat azi startul „Zilei porților deschise” la Grădinița cu Program Prelungit „Albă ca Zăpada” din orașul nostru”, a anunțat primarul Nicolae Moldovan. 

Edilul orașului de pe Someș a subliniat că este vorba despre o grădiniță unică – datorită tuturor dotărilor și a conceptului după care a fost creată. 

Grădinița „Albă ca Zăpada” a fost realizată din fonduri europene nerambursabile, investiția ridicându-se la aproape 1 milion și jumătate de euro. 

BECLEAN: Peste 3 milioane de euro, investite în educația copiilor din Beclean! Cel mai ambițios și benefic proiect cu fonduri europene

Grădinița de inspirație japoneză, din inima Becleanului, FINALIZATĂ!

A vizitat grădinița „Albă ca Zăpada” și Marcel Ioan Boloș, directorul general al ADR N-V, dar și unul dintre promotorii proiectului grădiniței – reprezentanți ai ADR N-V, senatorul Ioan Deneș. 

La eveniment au participat și consilierii locali ai orașului Beclean, precum și conducerea Școlii Gimnaziale „Grigore Silași” din Beclean.

Grădinița are săli pentru toate grupele de grădiniță din oraș cuprinde un ansamblu de joacă cu două turnuri de formă pătrată, cu trei tobogane de mărimi diferite și scară de acces, cățărători metalice, leagăne, carusel și balansoare, dar și bănci din lemn:

Investiția în educație este o prioritate pentru orașul Beclean! Vă mulțumesc tuturor pentru încredere”, a concluzionat primarul Nicolae Moldovan.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.