20.2 C
Bistrița
sâmbătă, iulie 13, 2024

FOTO – Sala de așteptare de la Urgențe, inspirata din spitalele din străinătate! Cum va arăta

Spitalul Județean de Urgență se pregătește să doteze parterul unității medicale cu două aparate performante de investigații imagistice: RMN și CT. Cu această ocazie va fi modernizată și sala de așteptare de la Urgență, care va aduce cu cele ale spitalelor din străinătate.

Spitalul Județean de Urgență Bistrița va avea în curând un RMN și un CT, nemaifiind nevoit să externalizeze aceste investigații, pe bani mulți. Cu această ocazie va fi reamenajată întreaga parte de Unitate de Primiri Urgențe de la parterul unității.

Aceasta va avea o zonă de recepție, dar și o sală de așteptare ce va rivaliza cu cele din spitalele din străinătate. Primele schițe au fost făcute publice tocmai de președintele de Consiliu Județean, Radu Moldovan și înfățișează o sală de așteptare cum vedem numai la spitalele din străinătate.

Cu această ocazie, acesta a dezvăluit faptul că până la finalul lunii septembrie, cele două aparate vor fi funcționale.

„O investiție de 3,2 milioane de lei, asigurată de Consiliul Județean, care va oferi pacienților servicii de imagistică medicală de ultimă generație, la sediul Spitalului Județean. Acest proiect vine să completeze programul nostru de extindere și modernizare a Unității de Primiri Urgențe, în valoare de 2,7 milioane de euro”, a precizat, pe pagina sa de Facebook, Radu Moldovan.

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Bucură-te de Asistența în caz de pană și avarie, de la Mercedes-Benz

Soluția pentru mobilitate Mobilo Cu Mobilo, ajungi la destinație. Cu Mobilo, ajungi la destinație. Soluția de mobilitate Mobilo...