5.6 C
Bistrița
miercuri, februarie 21, 2024

FOTO – Sala de așteptare de la Urgențe, inspirata din spitalele din străinătate! Cum va arăta

Spitalul Județean de Urgență se pregătește să doteze parterul unității medicale cu două aparate performante de investigații imagistice: RMN și CT. Cu această ocazie va fi modernizată și sala de așteptare de la Urgență, care va aduce cu cele ale spitalelor din străinătate.

Spitalul Județean de Urgență Bistrița va avea în curând un RMN și un CT, nemaifiind nevoit să externalizeze aceste investigații, pe bani mulți. Cu această ocazie va fi reamenajată întreaga parte de Unitate de Primiri Urgențe de la parterul unității.

Aceasta va avea o zonă de recepție, dar și o sală de așteptare ce va rivaliza cu cele din spitalele din străinătate. Primele schițe au fost făcute publice tocmai de președintele de Consiliu Județean, Radu Moldovan și înfățișează o sală de așteptare cum vedem numai la spitalele din străinătate.

Cu această ocazie, acesta a dezvăluit faptul că până la finalul lunii septembrie, cele două aparate vor fi funcționale.

„O investiție de 3,2 milioane de lei, asigurată de Consiliul Județean, care va oferi pacienților servicii de imagistică medicală de ultimă generație, la sediul Spitalului Județean. Acest proiect vine să completeze programul nostru de extindere și modernizare a Unității de Primiri Urgențe, în valoare de 2,7 milioane de euro”, a precizat, pe pagina sa de Facebook, Radu Moldovan.

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: