-3.4 C
Bistrița
luni, decembrie 4, 2023

FOTO: Leapșa, baloane, stele și strigăte de copii! POV21, eveniment de succes la Năsăud

„E foarte tare s-o arzi sintetic, e foarte tare s-o arzi virtual, dar, măcar din când în când, arde-o real”, au cântat cei prezenți pe stadionul Progresul din Năsăud vineri, de Ziua Copilului. Micuții au renunțat la telefoane și s-au jucat ore întregi, au privit cerul, au cântat, iar cei mari au fost alături de ei la Star Party, un eveniment organizat de POV21.

Muzică live, poezii, desene pe față, jocurile copilăriei și multe zâmbete au fost de 1 iunie, Ziua Copilului, pe stadionul Progresul din Năsăud. Cei mici au simțit cu adevărat că e ziua lor datorită echipei POV21, cei care au organizat Star Party la Năsăud.

Însoțiți de părinți, înarmați cu pături și chef de joacă, toți copiii s-au distrat până seara. Atmosfera a fost asigurată de Diana Iftimie și Bogdan Puri, Mihai Manciu, Trupa Bloom, Trupa MadHouse și Trupa DEKA.

Toți cei mici au primit dulciuri și și-au sărbătorit ziua alături de POV21, o echipă formată de adolescenți implicați în comunitate – cu talent la scris. AFLĂ povestea lor AICI.

Pe lângă faptul că sărbătoriții zilei s-au distrat până târziu și li s-au făcut toate poftele, evenimentul a contat și pentru alți copii, unii mai puțin norocoși. Intrarea pe stadion a fost gratuită, dar toți cei prezenți au adus jucării care au ajuns la copiii instituționalizați din Năsăud.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.