21.4 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

FOTO: Leapșa, baloane, stele și strigăte de copii! POV21, eveniment de succes la Năsăud

„E foarte tare s-o arzi sintetic, e foarte tare s-o arzi virtual, dar, măcar din când în când, arde-o real”, au cântat cei prezenți pe stadionul Progresul din Năsăud vineri, de Ziua Copilului. Micuții au renunțat la telefoane și s-au jucat ore întregi, au privit cerul, au cântat, iar cei mari au fost alături de ei la Star Party, un eveniment organizat de POV21.

Muzică live, poezii, desene pe față, jocurile copilăriei și multe zâmbete au fost de 1 iunie, Ziua Copilului, pe stadionul Progresul din Năsăud. Cei mici au simțit cu adevărat că e ziua lor datorită echipei POV21, cei care au organizat Star Party la Năsăud.

Însoțiți de părinți, înarmați cu pături și chef de joacă, toți copiii s-au distrat până seara. Atmosfera a fost asigurată de Diana Iftimie și Bogdan Puri, Mihai Manciu, Trupa Bloom, Trupa MadHouse și Trupa DEKA.

Toți cei mici au primit dulciuri și și-au sărbătorit ziua alături de POV21, o echipă formată de adolescenți implicați în comunitate – cu talent la scris. AFLĂ povestea lor AICI.

Pe lângă faptul că sărbătoriții zilei s-au distrat până târziu și li s-au făcut toate poftele, evenimentul a contat și pentru alți copii, unii mai puțin norocoși. Intrarea pe stadion a fost gratuită, dar toți cei prezenți au adus jucării care au ajuns la copiii instituționalizați din Năsăud.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: